Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 éves kislánynak milyen...

2,5 éves kislánynak milyen Lego Duplót vegyek?

Figyelt kérdés
Nálatok melyik (volt) a kedvenc?
2013. dec. 5. 14:32
 1/7 gabszem ***** válasza:
10 hósan kapott egy nagy dobozost. Sima ,csak kockák vannak benne meg egy autó alap, egy emberke. És úgy gondoltuk , hogy majd ha nagyobb lesz akkor vővítjük neki. Most kap karácsonyra egy olyat amiben állatok is vannak. Érdemes olyat venni amiben jó sok kocka van.
2013. dec. 5. 14:34
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem egy nagy alaplap mindenképpen legyen benne, mert a tematikus készletekben pont ez nincs.

A kisfiam 3,5 éves, nálunk állatkertes szettek vannak (több is)- a kedvence a nagy oroszlán szállító teherautós, meg persze az állatkák.

Jó még a zöldségárus stand is, ott is van egy zöldségszállító autó, napernyő, ládikák, zöldségek, gyümölcsök az alap kockán kívül.

Illetve vettünk még közlekedésest, kisautó, táblák, útakadályok, ilyesmi.

Szerintem szinte bármi jó neki, csak legyenek a kockák mellett figurák és alaplap is, amire lehet dolgozni.

Szép napot.

2013. dec. 5. 14:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekünk már többféle duplonk volt, mikor a lányunk született, mert a tesó (fiú) is ezt használta. Az állatokat használtuk először vele, ez keltette fel először a figyelmét. Karámot, istállót építettünk a háziállatoknak, állatkertet a vadállatoknak.

Az első lányos duplo ez volt: [link] majd ezt kapta: [link]

2013. dec. 5. 14:56
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

És a Dupló összeépíthető a sima Legoval?

Bocsi, nem vagyok jártas ebben a témában! :))

2013. dec. 5. 15:02
 5/7 anonim ***** válasza:

nem építhető össze,mert kétszer akkora:)

Nálunk a figurák a nyerők,van sok kockánk is,de azok nem nagyon kötik le,most safarisat kap karácsonyra,mert abban sok a figura.

2013. dec. 5. 15:25
 6/7 anonim ***** válasza:
nálunk,vegyes van mert a kislányom a nagyobaktol örökölte ,viszont nincs alapunk de nem is kellet mert anélkül sokall nagyobbat ,jobbat épitenek.
2013. dec. 5. 17:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Nálunk az állatos a kedvenc ( rengeteg az állatfigura), most alaplapra és kockákra vadászok :D

Amúgy igen, összeépíthető a sima legóval, épp duplája :) ( persze, van néhány kivétel, ami nem, de a kockák, stb passzolnak.) Az alaplapot nem tudtam kipróbálni, ha a sima legó alapra hogy illeszkedik a duplo, mert elkevertem a lapokat :D

2013. dec. 6. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!