2,5 éves kislánynak milyen Lego Duplót vegyek?
Szerintem egy nagy alaplap mindenképpen legyen benne, mert a tematikus készletekben pont ez nincs.
A kisfiam 3,5 éves, nálunk állatkertes szettek vannak (több is)- a kedvence a nagy oroszlán szállító teherautós, meg persze az állatkák.
Jó még a zöldségárus stand is, ott is van egy zöldségszállító autó, napernyő, ládikák, zöldségek, gyümölcsök az alap kockán kívül.
Illetve vettünk még közlekedésest, kisautó, táblák, útakadályok, ilyesmi.
Szerintem szinte bármi jó neki, csak legyenek a kockák mellett figurák és alaplap is, amire lehet dolgozni.
Szép napot.
Nekünk már többféle duplonk volt, mikor a lányunk született, mert a tesó (fiú) is ezt használta. Az állatokat használtuk először vele, ez keltette fel először a figyelmét. Karámot, istállót építettünk a háziállatoknak, állatkertet a vadállatoknak.
Köszi!
És a Dupló összeépíthető a sima Legoval?
Bocsi, nem vagyok jártas ebben a témában! :))
nem építhető össze,mert kétszer akkora:)
Nálunk a figurák a nyerők,van sok kockánk is,de azok nem nagyon kötik le,most safarisat kap karácsonyra,mert abban sok a figura.
Nálunk az állatos a kedvenc ( rengeteg az állatfigura), most alaplapra és kockákra vadászok :D
Amúgy igen, összeépíthető a sima legóval, épp duplája :) ( persze, van néhány kivétel, ami nem, de a kockák, stb passzolnak.) Az alaplapot nem tudtam kipróbálni, ha a sima legó alapra hogy illeszkedik a duplo, mert elkevertem a lapokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!