Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! Hogyan éltétek meg a...

Anyukák! Hogyan éltétek meg a gyerkőcötöktől való "elszakadást"?

Figyelt kérdés
Speciel a bölcsire és ovira gondolok.Decemberben vissza megyek dolgozni és bölcsibe adnám a lányom de már a gondolattól is rosszul vagyok hogy idegenekre kell bíznom.Amúgy a társaságot nagyon szereti pláne a gyerekeket.Adjatok tanácsot és írjátok le a tapasztalataitokat légyszives!!!Köszönöm!
2010. aug. 8. 11:10
 1/4 anonim ***** válasza:

A lányom 19 hónaposan ment családi napközibe egész napra,szept.-től bölcsis lesz.Harmadik nap már ottaludt,minden gond nélkül.4.napon jött rá,hog elmegyek,onnantól volt pityergés,de 2 hét alatt az is elmúlt.Ahogy becsukódott az ajtó és elkezdtek mondókázni stb.semmi baja nem volt.

Én jól,bár azért összeszorult a szívem amikor pityergett,tudtam,hogy mennie kell,nem paráztam előre.

Csak tőled függ,hogyan viseled.A gyerkőc tuti sírni fog,de hidd el,csak

addig,amíg ott vagy.Nálunk legalábbis így volt.

2010. aug. 8. 16:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja,persze attól is függ,mennyire "láncoltad" magadhoz.A lányom nagyon barátkozós,ha kell van egy pár 1-2 ember anyukámon kívül,aki vigyázz rá kiskorától fogva,így megszokta,hogy nem folyton velem/velünk van.
2010. aug. 8. 16:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!!! :)
2010. aug. 8. 16:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem októberben megy a fiam bölcsibe, és én is úgy aggódom. Lelki szemeim előtt, ott áll egyedül és sír:( de tudom hogy ez hülyeség, és ő is tökre szereti a gyerekeket. De akkor is úgy sajnálom...
2010. aug. 8. 20:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!