Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményed a LÜK-ről?

Mi a véleményed a LÜK-ről?

Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 21:48
 1/8 anonim ***** válasza:
mi az a lük?
2010. aug. 8. 11:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Értelmes,élvezhető fejlesztőjáték.Nagyon szeretjük,a gyerek és én is!!!Okos gondolat volt,gratulálok a kitalálójának!!!!Ja és az ára is elfogadható!
2010. aug. 8. 16:04
 3/8 A kérdező kommentje:

Igen, a Logika, Ügyesség, Kitartás rövidítése :)

Azt hittem, sokkal többen ismerik.

Kicsit próbálgattuk, kreatív, értelmes játéknak tűnt, akkor érdemes befektetni rá.

Köszi!

2010. aug. 8. 16:35
 4/8 A kérdező kommentje:

Kedves Második!

Nektek melyikek tetszenek a legjobban?

2010. aug. 8. 16:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia,ez attól függ,hogy mennyi idős a gyermeked.Nekünk ezek vannak meg:Lovak,első számolófüzetem,Iskolába készülök,logikai játékok,Figyelemfejlesztő gyakorlatok,Már húszig számolok.Mi hét évesek vagyunk és a nagy bababörzén vettem idén Budapesten.Ha min. négy füzetet vettem,akkor 1900 Ft volt a tábla és 400 Ft darabja a füzeteknek.Az összes életkor szerint nekünk való játékot megvettem,a többi kisebbeknek,vagy nagyobbaknak szólt.Nagyon fejleszti a gyerekeket,mi járunk fejlesztőhöz és ha érdekel szívesen írok még klassz játékokat,mert nagyon nehéz értelmeset találni,csak írd meg mennyi idősek vagytok.
2010. aug. 8. 20:53
 6/8 A kérdező kommentje:

Szia!

Nagyon érdekel :)

6,5 kislány és 8 éves kisfiú.

Köszi, hogy válaszoltál, és a segítségedet, ötleteidet előre is.

2010. aug. 8. 21:24
 7/8 anonim ***** válasza:
LOGICO fejlesztő játék (ennek több kiadása is van,a neten lehet rendelni,ill. bent a belvárosba a Király utcába van egy játék bolt,ott vettem.Ez is hasonló,mint a LÜK,annyiban,hogy van egy alaptábla és hozzá lehet füzetcsomagokat kapni),Figurix társasjáték,Sudoku társasjáték,Tikk-takk Bumm Társasjáték,Make and Break (térlátást segítő játék,ez rohadt jó,két változatát ismerem,kártyák vannak benne,ami alapján alakzatokat kell hasábokból,hengerekből stb. kirakni,simán kézzel.Ennek nehezebb változata,amikor ugyanezt versenyezve egy másik játékossal kell csinálni,viszont nem kézzel,hanem egy fogó pálcával,így sokkal nehezebb.Ezeket mind lehet játékboltokba,tescoba,auchenbe kapni.Van még egy,amit üldözök,nem tudom a a nevét,de ha kiderítettem megírom neked,a neten lehet rendelni,nem is olyan drága (3-4 e Ft),a lényege,hogy vastag karton papír szerű tárgyak vannak megformálva,hétköznapi dolgok,be kell kötni a gyerek szemét és tapogatás alapján ki kell találni,hogy milyen tárgyat húztál,nagyon nehéz,már próbáltam,mert síkban kell tapogatni és csak körvonalaid vannak,nagyon forog hozzá az agytekervény, és nagyon nehéz,tapasztalatból beszélek,de még felnőttként is élvezem,ahogy nevetünk,mert a gyerekek sokkal ügyesebbek nálam.A másik nagy dolog most nálunk Balázs Ágnes Lufi és Szamóca című könyve,ill. Lufi-val induló sorozat,szerintem mindkét gyereked imádná.Könyvtárból is kölcsönözhető,egy könyvet kiolvasunk négy-öt nap alatt,mert állandóan olvasnom kell.Remélem segítettem!
2010. aug. 9. 08:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Persze, hogy segítettél, köszönöm szépen!
2010. aug. 9. 20:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!