10 éves gyereknek már egyedül kellene járni suliba?
10 éves a fiam nagyvárosban lakunk. Még én kísérem a suliba. 2 utcát kell menni 2 nagyon forgalmas kereszteződésnél. Hagyjam hogy egyedül menjen suliba?
Nem mondta hogy akar csak láttam hogy van olyan osztálytársa aki úgy jár.
Jövőre már engedném azért egy 6.osztályos ne járjon anyával.
Telefonja nincs.
Én úgy érzem jól magam ha vele megyek. Szerintetek?
Telefonnal együtt igen.
Amikor megérkezik, akkor felhív/ír, hogy megérkezett. Ugyanez a haza útnal is. Haza ért, akkor szól.
Sokan csinálják így.
Köszönöm a válaszokat!
Igen veszünk neki telefont. Eddig is akartunk de neki sosem kelett. Most már ugye van mindenkinek és neki is kell. Na meg volt hogy lehetett telefonon játszani órán. 1 lámpás és 1lámpa nélküli nagyobb kereszteződés van. Igazából 3 vagy 4 zebra van attol függ merre megyünk de ebböl 2 nem olyan vészes. Reggel eléggé nagy a káosz. Nem mondta még amúgy hogy baj az ha megyek vele. Csak most kitalálta meg nem szeretném ha megszolnák érte a többiek. Így reggel úgy néz ki egyedül megy de délután kérte hogy menjek érte. Na de makd reggel kiderül mi is lesz... ☺
Nekem is 10 éves a középső fiam, 5. osztályos és egyedül megy már suliba.
Mi is nagyvárosban- belvárosban lakunk, egy forgalmas lámpa nélküli zebra van- de hálistennek megtanulta, hogy kell átmenni.
Reggel apa elkiséri őt és a 3-os öcsit, tanítás után egyedül jön haza.
A legnagyobbik is egyedül járt 5. osztálytól- bár ő most kisgimnazista, másik útvonalon jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!