Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek csak egy gyereke van...

Akinek csak egy gyereke van más is kapja a beszólogatást meg a kérdéseket?

Figyelt kérdés
Nem akarunk több gyereket, 5 éves a fiam. Rokonok, óvónő, bármi kérdezi, hogy mikor lesz testvére meg majd unatkozni fog stb.

2020. szept. 28. 11:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%
Amikor terhes voltam a babámmal, mentünk haza a 20. Heti ultrahangról, és mondtam apósnak, hogy lány lesz. Az volt a válasza, hogy uhh, akkor nem lehet megállni, a következő majd fiú lesz! Na ennél nagyobb taplóságot még nem hallottam...
2020. szept. 28. 18:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem még nem született meg a kislányom, de már kérdezte egy munkatársam hogy mennyi időt várunk majd a második babával. Ki mertem ejteni a számon, hogy mi mindig is egy gyereket terveztünk, szóval nem valószínű, hogy lesz második. Amit akkor mondott, és a többi kolléga meg helyeselt, a mai napig nem megy ki a fejemből. Muszáj egy testvér, mert ha ez a gyerek meghal majd betegségben vagy balesetben akkor egyedül maradunk, nem biztos hogy olyan korban leszünk, hogy tudunk másikat csinálni. De szó szerint így. Azóta sem tudom felfogni hogy mondhat valaki ilyet. Mintha törvényszerű lenne, hogy az egykék meghalnak. Na meg ha valakinek meghal a gyereke, az első gondolata biztos az, hogy csináljon másikat.
2020. szept. 28. 20:09
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk 4 gyerekünk van és azt szokták kedvesen kérdezni mert vallatunk ennyit, tán csak becsúsztak?...

Nem ertem miért kell beleszolni abba ki hany gyereket akar vallalni. Ha egyet akkor egyet, ha meg 6ot akkor annyit. Kész.

Egyebkent, hogy a kérdésedre valaszoljak, amíg egy gyerekunk volt, addig kerdezegettek. 2éves volt, mikor született a kistesó. Majd a 3. gyereket kerdezgettek, meg mivel mindkettő fiu, hogy még egy kislanyt nem akarunk-e. Ezt 4 évig hallgattuk. Aztán ikrek lettek,azóta az a kerdes,amit az elején írtam. Meg jo hogy azt nem mj dontjuk el hogy hány baba lesz:D de sokan úgy csinalnak mintha így lenne.

2020. szept. 29. 01:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Sok hülye, aki ezt kérdi. Nekünk ikreink vannak, 2 fiú és sokszor kérdik, hogy ugye lesz 3, kislány lesz talán. Nem tudom mit gondolnak.
2020. okt. 6. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!