Másfél éves gyerkőc hányszor és hány ml tápszert iszik még?
Ilyesmit nem próbáltál, hogy ivójoghurt vagy gyümölcs leves leve, esetleg gyümölcs turmix. Én tényleg nem vagyok tápser ellenes( az első gyerekem 2 éves koráig itta és kicsi is kapja még 7 hónaposan és még egy ideig biztos) De 1,5 évesen 3X 300ml tényleg sok. Szerintem legalább az egyiket váltsátok le valamire.
Gondolom 1+ babatejet iszik, abból is 500 ml-t ajánlanak. Annyi pont elég lenne. Mellé valami gyümölcs, zöldség, még ha pár falat is. Éhen biztos nem hal. De azért rágni szokott? Ha mást nem ropit, ilyesmit? Mert az nagyon fontos a beszéd fejlődés miatt is!
Szia 18:58-as!
Jaj, ne aggódj, eszik ő mindent, csak irtó keveseket! :) A pizzától a sajtos tésztáig, a csirkehústól a főzelékekig. Gyümölcsöket is eszik. Akkor félreérthető voltam. A "vacak evő" azt jelenti nálam, hogy 4-5 kanál az adagja. Emiatt pótolnám még tápszerrel. Hagyjam el az egyik étkezés utáni tápszer adagot? Nem, nem babatejet iszok, hanem DM tápszerből a hármast.
A tápszer ezeken felül van neki. Tény, hogy nagyon keveseket eszik, de mindent amit mi felnőttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!