Vajon hiányzom a picinek?

3
Sehol nem írta hogy a férje. Tudod házasság nélkül is lehet gyereket csinálni.

Csak nekem egyértelmű, hogy nincsenek együtt az apával? Akkkr nem kéne erősíteni a kapcsolatot, ha egy család lennének.
Miért nem olvastok és értelmeztek?

Őszintén? Ha nem anya függő (ami nem azt jelenti hogy nem szeret, hanem hogy önálló személyiség, nem kell neki kapaszkodó, bátrabb, szociálisabb) akkor lehet fel se tűnne neki. Nyilván az anya tudat nem tűnne el, de elég könnyen alkalmazkodik egy 2 éves gyerek még.
Mi 10 napra mentünk el egyszer a férjemmel Portugáliába, amikor 2 éves volt a fiúnk (erre tuti jönnek majd a kövezések 😄 ), és egyszer nem mondta édesanyámnak, hogy “anya” vagy bármi. Szerintem ha nem jöttünk volna haza sem vette volna észre hogy másnál él. Természetesen örült nekünk amikor mentünk érte, de nem éreztem rajta azt, hogy hű de hiányoztatok. Mintha misem történt volna.
Ez szerintem gyerek függő. Ha érzékenyebb a gyerek és ragaszkodik a megszokott életéhez, akkor tuti szorongóvá válik, de így vagy úgy megszokná.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!