Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vajon hiányzom a picinek?

Vajon hiányzom a picinek?

Figyelt kérdés
Ma éppen 2 éves a kislányom. Az apja 3 napra elvitte a szüleihez,hogy erősödjön a kapcsolat. Ez a 3.éjjel,hogy külön alszik tőlem. Nem sír utánam àllítólag. Szereti és megszokta,hogy az apja is altatja. Ezzel nincs is gond. Az foglalkoztat,hogy ha most nem látna többet,teljesen elfelejtene?! Butaság?
2020. szept. 23. 23:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
23%
És te nem mentél vele?
2020. szept. 23. 23:49
 2/15 anonim ***** válasza:
81%
Kellene neki 1-2 nap de a gyerekek gyorsan alkalmazkodnak.
2020. szept. 24. 00:11
 3/15 anonim ***** válasza:
57%
Én ezt nem értem. A férjed elvitte pont a szülinapján a gyereket a nagyszülőkhöz, te meg nem mentél velük? Miért nem mentél? És miért pont most kellett elvinni őt?
2020. szept. 24. 00:36
 4/15 anonim ***** válasza:
61%

3

Sehol nem írta hogy a férje. Tudod házasság nélkül is lehet gyereket csinálni.

2020. szept. 24. 00:50
 5/15 anonim ***** válasza:
83%

Csak nekem egyértelmű, hogy nincsenek együtt az apával? Akkkr nem kéne erősíteni a kapcsolatot, ha egy család lennének.

Miért nem olvastok és értelmeztek?

2020. szept. 24. 06:34
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet hogy kicsit ferditenek, hogy ne idegeskedj foleg ha a nagyszulok szeretnek sokat latni. Ha megbizol bennuk akkor szerintem nincs gond, neked is konnyebb ha vigyaznak ra idonkent es tudsz pihenni.
2020. szept. 24. 07:53
 7/15 anonim ***** válasza:
29%

Őszintén? Ha nem anya függő (ami nem azt jelenti hogy nem szeret, hanem hogy önálló személyiség, nem kell neki kapaszkodó, bátrabb, szociálisabb) akkor lehet fel se tűnne neki. Nyilván az anya tudat nem tűnne el, de elég könnyen alkalmazkodik egy 2 éves gyerek még.

Mi 10 napra mentünk el egyszer a férjemmel Portugáliába, amikor 2 éves volt a fiúnk (erre tuti jönnek majd a kövezések 😄 ), és egyszer nem mondta édesanyámnak, hogy “anya” vagy bármi. Szerintem ha nem jöttünk volna haza sem vette volna észre hogy másnál él. Természetesen örült nekünk amikor mentünk érte, de nem éreztem rajta azt, hogy hű de hiányoztatok. Mintha misem történt volna.

Ez szerintem gyerek függő. Ha érzékenyebb a gyerek és ragaszkodik a megszokott életéhez, akkor tuti szorongóvá válik, de így vagy úgy megszokná.

2020. szept. 24. 08:33
 8/15 anonim ***** válasza:
50%
Úgy értem az “anyát”, hogy nem hozott minket szóba, nem kérdezte, hogy hol vagyunk.
2020. szept. 24. 08:34
 9/15 A kérdező kommentje:
Együtt élünk és ma találkozom velük. Épp így alakult,hogy a szülinapon ott volt. Hadd örüljön a nagyi,ritkán látja! Mondjuk,ők is eljöhetnének hozzánk,mert állati messze vannak,300 km.
2020. szept. 24. 08:37
 10/15 A kérdező kommentje:
Egyébként,egy kétéves még nem is érti,hogy szülinapja van. Ekkor még csak mi tartjuk ezt fontosnak. Megemngedtem,hogy ott legyen a szülinapján,hátha végre abbahagyják,hogy eltiltom a gyereket tőlük. Nyáron ugyanis csak 1 napot voltunk náluk.
2020. szept. 24. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!