Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen betegségek vannak...

Milyen betegségek vannak most, hogy ennyi hiányzó van?

Figyelt kérdés
Kisfiam ovis,de rengetegen hiányoznak.Hányós vírus van az oviba,de itt sokan 1 hete és 2-3 hete hiányoznak.Felétek milyen betegségek vannak most?Az ovinkban 23-ból 9 gyerek van.A kisfiam múlt héten beteg volt,piros volt a mandulája,meg náthás volt.
2013. nov. 29. 10:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Hányás, hasmenés és a vírusos torokgyulladás! :( sajnos.
2013. nov. 29. 11:31
 2/10 anonim ***** válasza:

Nálunk skarlát van, köhögős és orrfolyós betegségek, vírusos torokgyulladás.

Mondjuk nálunk a beteg gyereke nagy része vígan bent van az oviban...

2013. nov. 29. 13:24
 3/10 A kérdező kommentje:
Szép kilátásaik vannak akkor :( Most hétfőre gyógyult meg, mire számíthatunk vajon mi is.Pedig nem is kiscsoportosok vagyunk:(
2013. nov. 29. 13:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Nálunk skarlát van a csoportban, de pl mi is itthon vagyunk kedd óta. Szerencsére semmi baja a lányomnak, csak nem akarom, hogy a kistesó jövőheti oltásáig valamit összeszedjen és haza hozzon. Lehet, hogy nálatok is van olyan egészséges, aki megteheti, hogy otthon legyen ezekben a fertőzős időszakokban.
2013. nov. 29. 14:50
 5/10 anonim ***** válasza:

Bp. X.ker,

skarlátszerű irtó torokgyuszi, kötőhártyagyulladás+köhögés...:-((

nekem 3 nap megszakítással 5 hete itthon a gyerek, sztem kereshetek másik melóhelyet..kibírhatatlan, és nem beszélve róla, hogy halálra aggódom magam, nehogy vmi szövődmény is legyen...teljesen kiütötte szegényt egymás után 2 ilyen agresszv virus..:-((

2013. nov. 29. 16:48
 6/10 A kérdező kommentje:
Milyen az a skarlát?Merre laktok ahol van ilyen fertőzés?
2013. nov. 29. 19:50
 7/10 anonim ***** válasza:
nállunk nemrég kötőhártyagyulladás söpört végig az oviban amit a kiscsoportosom is természetesen elkapott!
2013. nov. 29. 20:44
 8/10 anonim ***** válasza:

szia, 5 vagyok,

írtam az elején, hogy bp. Xkerület..:-))

Ez nem volt skarlát, de olyasvalami...A skarlát magas láz, nagyon erős torokfájás, felpuffadt, vörös nyelv,(málnanyelv)de olyan, hogy megdöglesz tőle, én is elkaptam, hát fel se tudtam kelni 2 napig...:(

Mindenképp antibió kell rá...

2013. nov. 30. 11:06
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
mi is X. ker vagyunk, nálam 3 napig volt torokfájás, orrdugulás, takony, de tea+zsepi+orspray-től- elmúlt. 35 vagyok. anyatejes babám meg akkor lett beteg, mire én kijöttem... a baba éjjel köhög, meg felriad, mert folyik valami trutyi a torkában, szívjuk porszi-orszívóval a nózit, fújjuk (tengervíz) orcseppel az orrát, hőemelkedés van... most kezdődött, még nem tudom, hol a vége (a kicsi 6 hónapos) :( voltunk a héten "egészséges" rendelésen az egészséges oldalon, a másik oldal tele volt beteg gyerekkel. van üvegfal, de van olyan rész is, ahol luk van a két rész között, ill. nyitva hagyták az ajtót, szóval járt ide-oda a levegő (és hát egy medencét osszon már valaki belepisilős meg nem belepisilős részre... kb. ez is olyan) nagyon F.O.S. a hazai egészségügy, azt kell mondjam.... lehet, semmi bajunk nem volna... ha nem kellene rendelőbe menni :/
2013. dec. 1. 14:41
 10/10 anonim ***** válasza:
17. ker. skarlát (egyik előző)
2013. dec. 1. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!