Most hogy álljak hozzá szóljakfogton a gyerekre ? vagy hagyajam ,hogy a szomszéd örjöngjőn ?
Azt tudatosítsd magadban, hogy ha ezek miatt a zajok miatt a szomszédod hatósághoz fordulna (pl. kihívná a rendőrséget csendháborítás miatt), akkor soha sehol nem adnának igazat neki, sőt, jó eséllyel körberöhögnék.
Vagyis: nem csinálsz olyat, amit a jogszabályok és a joggyakorlat túlzott és indokolatlan zajongásnak tart.
Akkor meg verje csak nyugodtan a kedves szomszéd a falat... Reméljük mihamarabb agyvérzést kap a mérgelődéstől. :-))))
Hát ő már túlmenően egy határon .
Tegyük fel kiesik valamit a kezedből és koppan egyet akkor a szomszéd egyből rád veri a falat ?
Ha napközben le ülünk kacározúnk a gyerekekkel veri a falat .A tévé 12 ezen szól ha megy más hang nincs csak a kicsi .
Az én szomszédom sem viszi le a gyerekét sosem, és egész nap rohangál, mint egy őrült, csapkodja a radiátort, motorozik a lakásban. Hónapokig hallgattam, hajnalban is, este is. Szóltam nekik, tudják, hogy hangos, de nem érdekli őket. Innentől akkor és úgy verem a falat, amikor és ahogy akarom. Leginkább akkor, amikor a gyerek alszik, hogy ők is érezzék a törődést.
A gyerekkel járó alaphangokkal nincs semmi probléma, az "ugrál pároslábbal,fut ,trappol minden kiesik kezéből le ver dolgokat" nem normális, szólj rá, vagy ne picsogj, ha a szomszéd is zajong.
Naa, a futás meg a kiesik a kezèből, lever valamit nem normális?
Ezek normális dolgok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!