Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Most hogy álljak hozzá szóljak...

Most hogy álljak hozzá szóljakfogton a gyerekre ? vagy hagyajam ,hogy a szomszéd örjöngjőn ?

Figyelt kérdés
Rossz szigetelésű panelban élünk ahol a szomszéd mindent áthall.Van egy 2 éves kislányom ugrál pároslábbal,fut ,trappol minden kiesik kezéből le ver dolgokat.A gyermek hangon kívül máshang nincs.De folyton veri a falat mióta megszületett ha sír akkor is .
2020. szept. 20. 13:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
58%
Ne foglalkozz vele. Neveled rendesen a gyereket. Ne hagyd, hogy extrém módon zajongjon, aztan ennyi. Már sokszor kifejtettem ertetlensegemet. Aki csendet akar költözzön tanyára. Ha nem adottak a lehetőségek, akkor sajnos ez van. En is 12 évig füldugóval aludtam, nappal meg ne mondja senki, hogy olyan rettenetes a zaj. En laktam olyan tömbben, ahol ha elment előtte a busz beremegett az egész ház. Na az hangos volt. Kb 1 hónap alatt megszoktam. Éjjel meg füldugó. Nem ertem az embereket, mit tudnak ennyit hisztizni.
2020. szept. 20. 17:23
 12/19 anonim ***** válasza:
36%

Azt tudatosítsd magadban, hogy ha ezek miatt a zajok miatt a szomszédod hatósághoz fordulna (pl. kihívná a rendőrséget csendháborítás miatt), akkor soha sehol nem adnának igazat neki, sőt, jó eséllyel körberöhögnék.

Vagyis: nem csinálsz olyat, amit a jogszabályok és a joggyakorlat túlzott és indokolatlan zajongásnak tart.

Akkor meg verje csak nyugodtan a kedves szomszéd a falat... Reméljük mihamarabb agyvérzést kap a mérgelődéstől. :-))))

2020. szept. 20. 21:45
 13/19 anonim ***** válasza:
38%
Ha neked jogod van hangoskodni, neki is. Mivan, visszafelé nem tetszik?
2020. szept. 20. 22:25
 14/19 A kérdező kommentje:

Hát ő már túlmenően egy határon .

Tegyük fel kiesik valamit a kezedből és koppan egyet akkor a szomszéd egyből rád veri a falat ?

Ha napközben le ülünk kacározúnk a gyerekekkel veri a falat .A tévé 12 ezen szól ha megy más hang nincs csak a kicsi .

2020. szept. 20. 22:45
 15/19 A kérdező kommentje:
Amúgy meg múltkor hétvégén mikor 35fok volt kiabált mert átfutott a szobán a gyerek, hogy ő mindent hall és vigyük le .Megvártuk míg lement a nap és le mentünk sétálni erre látom ő is lejött persze a 35 fokban azért ő sem ment le, de az én gyerekem játszon a tűzőnapon .
2020. szept. 20. 22:49
 16/19 anonim ***** válasza:
32%

Az én szomszédom sem viszi le a gyerekét sosem, és egész nap rohangál, mint egy őrült, csapkodja a radiátort, motorozik a lakásban. Hónapokig hallgattam, hajnalban is, este is. Szóltam nekik, tudják, hogy hangos, de nem érdekli őket. Innentől akkor és úgy verem a falat, amikor és ahogy akarom. Leginkább akkor, amikor a gyerek alszik, hogy ők is érezzék a törődést.

A gyerekkel járó alaphangokkal nincs semmi probléma, az "ugrál pároslábbal,fut ,trappol minden kiesik kezéből le ver dolgokat" nem normális, szólj rá, vagy ne picsogj, ha a szomszéd is zajong.

2020. szept. 21. 07:03
 17/19 anonim ***** válasza:
73%

Naa, a futás meg a kiesik a kezèből, lever valamit nem normális?

Ezek normális dolgok!

2020. szept. 21. 08:30
 18/19 anonim ***** válasza:
62%
16 az ha motorozik, ugrálókötelezik vagy veri a radiátort, nem normális. De egy gyerek sosem fog olyan lassan és csendben mozogni, mint egy felnott. Ezen lehet háborogni, de életkori sajátosság. Te sem lebegtél a föld fölött gyerekkorodban. És képzeld te is levertél ezt-azt.
2020. szept. 21. 10:08
 19/19 A kérdező kommentje:
Olyan nincs hogy sosem viszik le én még nem találkoztam olyannal .Csak lehet neked az 1-2-3 órá pár percben tűnik amíg lent vannak.
2020. szept. 21. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!