Szorongással kezeltek miközben kisgyereket neveltél vagy hallottál ilyenről?
Szia!
Engem nem szorongással, hanem depresszióval kezeltek mikor a lányom 3 éves volt.
Jártam pszichiáterhez, mellette pszichológushoz is, kb 1 évembe telt, mire rendbe jöttem, gyógyszert is szedtem. Azóta eltelt 7 év, rendben vagyok.
Bátran menj orvoshoz ha baj van, nem várd meg, hogy esetleg depresszió legyen a szorongásból.
Kitartást!
Ismerek ilyet.
Tabletta pszichiáter, pazichológus kombó..
Teljesen jól van így.
Nyugodtan fordulj szakemberhez
Gondolj végig reálisan: nyilván vannak, akiket pszichomókusok kezelnek, és ennyivel kevésbé tudnak a gyermeknevelésre megfelelően koncentrálni. Ez van. Ha nagy a baj, akkor az Állam egyébként is közbeavatkozik, de, gondolom, nem arról szól a kérdés, hogy pszichopata szülő...
Egy ismerősömnek időnként pánikrohamai voltak, elmondása szerint kb negyedévente egyszer. Ilyenkor ő volt a legjobban megijedve persze, és hogy a gyerek vajon hogyan reagál (totyogó és ovis gyerekei voltak akkoriban), egyelőre nem volt nagy baj, ilyenkor lecsengett a rohama -ahogy mesélte nekem-, de addig is próbálta szemmel tartani a gyermekeit, akikre gyakran egyedül vigyázott, amíg a férje munkában volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!