Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Két évesen épp csak tíz kiló?...

Két évesen épp csak tíz kiló? Ennyire ritkaság?

Figyelt kérdés
Írtak ital neki, ami kicsit hízlalná, de nem issza meg. Nem tudok mit csinálni vele, alig eszik. Nem válogat, de nagyon-nagyon kicsit eszik mindenből. Érdemben nem küldenek vele sehova, csak csóválják a fejüket, az emberek meg mind ledöbbennek, ha mondom, hogy két éves, hogy úristen, de kicsike, volt aki azt mondta, hogy milyen kis fejletlen, vékony keze-lába... Az apja is normális testalkatú, én se vagyok se vékony, se kövér, meg inkább még magas vagyok. Szóval még nem is családi, mert nem nagyon van kicsi ember a családban, mindenki átlagos, vagy inkább magas. Mitől lehet? Van ilyen? Hova lehet fordulni?
2020. szept. 17. 18:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az első gyerkőcünk 2 évesen 11 kg és 83 cm volt.Általánosban végig a legkisebb volt,most gimiben is a pici kategóriában van,ilyen is kell...:)
2020. szept. 18. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!