Első hajvágás... Nektek is nehéz volt rászánni magatokat?
Figyelt kérdés
Kezd nagyon hosszú lenni a haja, és már vágni kellene, de olyan nehezen veszem rá magam, annyira cuki, ahogy göndörödik neki hátul (azt mondják, vágás után már nem lesz ilyen). De muszáj már levágni, kisfiú és kezdik miatta kislánynak nézni...#hajvágás #első hajvágás
2020. szept. 10. 15:28
1/8 anonim 

válasza:

Nem, nagyon izzadt a nyakánál a kisfiam, muszáj volt levágatni. Rakj el egy tincset emlékbe.
2/8 anonim 

válasza:

Hát az én fiamnak ugyanolyan a haja, mint vágás előtt volt.
Az első alkalmat (1 éves volt) nagyon jól viselte. Azóta már 4x vágattuk, mindig végig üvöltött, én is olyan hajas szoktam lenni, hogy rögtön fürödnöm kell.
Már megint nagy neki, de én is nehezen veszem rá magam, hogy elvigyem.
3/8 anonim 

válasza:

Nem
3 hónaposan vágtam először..
6,5 hónapos.
Kétszer vágtam már neki..
( 10cm hajjal született)
4/8 anonim 

válasza:

Nem volt nehéz. Elég bután néz ki, amikor rövid hajóból nő a hosszú. Kislányoknál még csak lehet csatokkal meg ilyenekkel emberi formát varázsolni. Hogy a kisfiuknál miért jó ez a lobonc, nem értem. Nem vagyok hosszú haj ellenes, de akkor azt is fazonra igazítva novesztenem csak kisfiúnak. Vagy sehogy.
5/8 anonim 

válasza:

Mi is mar ugy 12x vagtuk neki. Igazi hajasbaba volt es most is dus haja van, de izzados 2 evesem van.
Tegyel el egy szep gondoru tincset :)
6/8 anonim 

válasza:

Nem volt nehéz, pedig én is imádtam, hogy hátul göndörödik a kisfiam haja. És igen, neki sem nőtt vissza ugyanolyanra. Eltettem egy tincset és most már azt imádom, hogy az apjával pasis program a fodrászhoz járás :)
7/8 anonim 

válasza:

Nem, nem gondolom ennyire túl az anyaságot.
8/8 anonim 

válasza:

Nekem az a nehéz hogy nem találok fodrászt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!