Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elsősorban Békés megyében...

Elsősorban Békés megyében élőkhöz fordulnék. Hány mostanában született babát vagy kisgyermeket ismertek akit Hannának neveztek el?

Figyelt kérdés
Mostanában elég gyakori a Hanna név, viszont a párommal mindkettőnknek ez a kedvenc lány nevünk de azt nem szeretnénk ha minden vele egykorú gyermeknek ez lenne a neve. A másik lehetséges név a Sára de sajnos az is nagyon gyakori.

2020. szept. 4. 14:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kezdjük azzal hogy ahol laktok azon környékén hány Hanna van? Nem megye szinten hanem város vagy falu szinten.azt érdemes tudni.
2020. szept. 5. 08:07
 12/17 A kérdező kommentje:
Én konkrétan egyet sem ismerek. :D Egy távolabbi ismerősöm kislányát hívják így de ők tényleg nagyon távoliak.
2020. szept. 5. 10:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Akkor meg nincs gond mert nincs Hanna környéketeken.
2020. szept. 5. 14:04
 14/17 anonim ***** válasza:
Legyen mondjuk Hanna Robertina, Hanna Krisztina, Hanna Rozália, Hanna Sarolta Hanna Zóra, Hanna Judit, Hanna Viola, Hanna Ludmilla, Hanna Mihaéla, Hanna Dominika, Hanna Teodóra, Hanna Loretta, Hanna Lotti, Hanna Miriam, Hanna Norina, Hanna Norinda, Hanna Elza, Hanna Eszter, Hanna Emese, Hanna Regina, Hanna Angéla, Hanna Katalin, Hanna Dorottya, Hanna Dorina, Hanna Lujza, Hanna Bernadett, Hanna Beáta, Hanna Barbara:) [ezutóbbi a "B" betűsökről jutott eszembe, de ez egy filmstúdiónak a neve, de szép egyébként:)] ; mittomén; szal valami kombó; így amikor mondjuk pl felvételizik valahova; és felolvassák mondjuk mindig a következő X nevet, és hogy melyik terembe menjenek, akkor valszeg nemlesz mégegy pont ugyanilyen nevű. Ha mindkettőtöknek a szíve csücske ez a név; engem nem érdekelne, hogy mennyi van belőle, én adnám. :) Lehet,hogy pl a gyerek rezgi át nektek ezt a nevet. Tehát lehet,hogy nemvéletlen ez mind a kettőtöknek a pároddal a kedvenc. Én szemrebbenés nélkül adnám. Tehát,ha ennyire egyértelmű lenne , hogy mindkét szülőnek ez a kedvenc; akár a már évek óta dédelgetett;de még ha nem is, mindenképpen a kedvenc neve. :):)
2020. szept. 10. 22:09
 15/17 anonim ***** válasza:
*Vagy pl Hanga, Hajnalka, Ajna, nem tudom,mennyire tetszenek még nektek esetleg. De szóval,ha szívetek szerint Hannát szeretnétek adni, akkor szerintem adjátok azt.
2020. szept. 10. 22:24
 16/17 anonim válasza:
a gyerekek mostanában nem szeretik, ha nagyon különleges nevük van. szerintem a Hanna szép név, csak azt nem értem, hogy miért gyakoris antonimokkal beszéled meg ezt a komoly döntést.. mivel írtad, hogy a vezetéknév különleges, ezért azt gondolom, hogy ne kellene hozzá még egy különleges név, mert a gyerek rosszul fogja érezni magát a saját nevével szerintem. vagy én még a Hangát ajánlanám, mert az is olyan szépen cseng, nem nagyon fura, és a Hannához is hasonlít. csak eg tipp, de ezt kérlek a társaddal beszéld meg. :)
2020. szept. 13. 12:44
 17/17 anonim válasza:
nem kellene
2020. szept. 13. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!