Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gábor név kisfiúnak?

Gábor név kisfiúnak?

Figyelt kérdés
Egy bajom van vele, hogy külföldön ez nem éppen kimondható, firdul elő. Meg a Gabi becézés undorító.
2020. szept. 3. 12:43
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
78%
Akkor mi a kérdés?
2020. szept. 3. 12:48
 2/30 anonim ***** válasza:
93%
Nekem is a Gabi becézés miatt nem tetszik. De akkor miért merült fel ha nem jön be?
2020. szept. 3. 12:50
 3/30 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem teljesen vállalható. De ha nem tetszik, akkor mi a kérdés?
2020. szept. 3. 12:52
 4/30 A kérdező kommentje:

De, nekem nagyon tetszik, szerintem a legszebb férfi név. Így, hogy: Gábor.

Viszont a Gabi becézés, fuu. Oké, hogy nem mondod rá. Meg szerintem külföldön nem éppen kimondható...

2020. szept. 3. 12:56
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

Kimondható külföldön is. Nem olyan bonyolult. Nincs benne, gy, ny, sz, zs, ty, stb. amik leginkább gondot szoktak okozni.

De egyébként külföldön éltek? Vagy miért a külföld a szempont most? Ha majd ő külföldre költözik, akkor meg már az ő dolga, hogy hogyan szeretné, hogy szólítsák.

2020. szept. 3. 13:03
 6/30 anonim ***** válasza:
94%
Én ismerek 3 Gábort, egyik se Gabi, nem becézi így öket senki, külföldön, hogy ejtik ki, nekem ez nem lenne szempont, látják, hogy más anyanyelvű, feltalálják magukat, vagy megtanulják kiejteni, vagy keresnek neki becenevet.
2020. szept. 3. 13:05
 7/30 anonim ***** válasza:
83%
A férjem is Gábor és ha a gyerekem fiú lett volna, ő is Gábor lett volna. Engem sose zavart ha leGabizzák,-őt se- de szokták Gabesznak és csak simán G-nek is hívni. Külföldi barátaink is simán kimondják, hogy Gabor...nincs vele gond.
2020. szept. 3. 13:06
 8/30 A kérdező kommentje:
Mert ha külföldön akarna boldogulni, lehet én is!
2020. szept. 3. 13:13
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális szerintem. Amúgy, ha külöldön az olyan neveket, mint a Zoltán, az András, vagy a Béla ki tudnak mondani, akkor a Gábor sem okozhat problémát. Sőt, volt ismerősöm, akit Zsuzsannának hívtak. Külföldi ismerősök megtanulták kimondani, bár kissé nehezen ment nekik először.
2020. szept. 3. 13:23
 10/30 anonim ***** válasza:
93%
Még az Orsolyát is ki tudják mondani :) Ahhoz képest a Gábor egyszerű. Amúgy meg, nem muszáj gabizni!
2020. szept. 3. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!