Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 éves gyereknél ezek a...

3 éves gyereknél ezek a hisztik elfogadhatók?

Figyelt kérdés

Nemsoká 3 éves lesz a lányom.Eddig csak kezelhető hisztik voltak, olyanok amikkel könnyedén megbirkóztam.Mostanában viszont mindenen kibukik.Ha unatkozik nem találja fel magát csak vergődik, ha játszom vele az se igazán jó, mert valamit nem úgy csinálok ahogy ő képzeli, akkor már kezdi is a hisztit.Ha nem sikerül valami úgy ahogy szeretné hisztizik, néha csapkod is.

Próbáltam már a szokott módszereket, megölelem nevén nevezem az érzéseit, de nem akarja hogy ölelgessem, ellök, mondja hogy hagyj és csak üvölt.Őszintén szólva kicsit parázok, hogy pont ovi előtt vadul meg ennyire, mit fognak vele az oviba csinálni ha mindenen kiborul.

A másik ,hogy nagyon keveset eszik magához képest.Tudom, hogy ha éhes ingerültebb, de egyszerűen szinte lehetetlenség elérni, hogy normálisan egyen, ez lassan 1 hete tart.

Ilyen a ti 3 évesetek is vagy én rontok el valamit nagyon?

2020. aug. 26. 21:43
 1/2 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem minden gyereknél előjön ez a korszak mind a 2 kérdésedre válaszolva .Bízz benne ,szokták mondani egyik gyerek sem hal éhen terített asztalnál .Az ovi azért olyan szinten más, hogy a szabályokat be kell tartani ha az egyik gyerek megcsinálja ,a másik is.És nagyon jó hozzáállásod van a hiszti kezelésére, kicsit engedd el ha nem kér a szeretetedből majd fog .3 éves fiam van nálunk is ez megy és nem kicsit fáj ha nem vagyok elég jó mint eddig ...de hát ez van ,fejlődik ez egy ilyen korszak.
2020. aug. 26. 21:50
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Az oviban teljesen máshogy fog viselkedni, ott nincs ilyen hálás közönség, mint otthon.

Az evés: az enyém évek óta nem eszik, úgyhogy szerintem 1 hét nem sok, semmi baja nem lesz.

2020. aug. 26. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!