Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! Hogyan oldjátok meg,...

Anyukák! Hogyan oldjátok meg, amíg az ovi zárva van nyáron?

Figyelt kérdés
Sok helyen 10 hétig is zárva tart az ovi, mit csináltok ebben az időszakban a gyerekkel? Segít valaki? Vagy sikerült elhelyezni valahova erre az időre is? Esetleg otthon vagytok a kisebbikkel? (És ez esetben hogy bírjátok a kettővel együtt?)
2010. aug. 5. 14:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

De ugye te nem vagy otthon a kisebbikkel? Dolgoztok mindketten, és nincs aki vigyázzon a gyerekre?

1.Mindig van ügyeletes óvoda, oda lehet vinni.

2. Szabadságot kivenni, legalább 3 hét megoldva.

3. Esetleg valamelyik nagyi is bevállal 1.2 hetet, ha jó a kapcsolatotokl

4. Barátnő, szomszéd hasonló korú gyerekére 2 hétig te vigyázol, 2 hétig pedig ő vigyáz a tiedre, 4 hét letudva.

Hirtelen ennyi jutott eszembe.

2010. aug. 5. 16:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én itthon vagyok a kicsivel,és egész nyáron,már június elejétől itthon van a tesó is.

Én egész jól boldogulok:)

A pici is már lassan 2 éves,ez már a 2. nyarunk így együtt,hetente 1x-2x elviszem őket valahova(Margitsziget,Közlekedési Múzeum,Városliget)

A jövő nyarunk már húzósabb lesz,mert a nagy jövő szeptembertől már iskolás lesz,a pici pedig még bölcsis,és a 2 intézmény nem egyszerre van zárva általában,de amíg csak egy gyerkőc volt,addig is megoldottuk nagyszülők nélkül,mert ellentétesen dolgozom apával,így mindig volt itthon valaki,még betegszabadságra sem kellett mennem.

Majd akkor lesz még érdekesebb,ha a nagy tesó már iskolás...,

de az még 2 év,mindig van valahogy...

2010. aug. 5. 16:01
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Hogy bírom a kettővel együtt????????????? Ez meg milyen kérdés? Nagyon jól. Te nem tudsz mit kezdeni a gyerekeiddel?

Jó, látok ilyet nap mint nap a szuperdadusban, meg hallok is ilyet szülőktől, de számomra ez hihetetlen.

Egyébként amíg dolgozom a nagyszülők vigyáznak rájuk.

2010. aug. 5. 17:27
 4/4 anonim ***** válasza:
51%
Én 4 gyerekkel vagyok itthon, de még nem fordult meg ez a kéedés, h mit csináljak velük? Megoldom nagyszülők nélkül.A legkisebb 22 hós, a legnagyobb 16 éves.
2010. aug. 5. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!