Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek a Bogyó és...

Mi a véleményetek a Bogyó és Babócáról?

Figyelt kérdés

Szokta nézni a gyereketek?

Szerintetek mennyire segíti/gátolja a gyerek érzelmi és értelmi fejlődését?

2020. aug. 24. 17:26
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
92%
A gyerekek szerették, amíg kicsik voltak, nekem a zenéje és a szövege is kiégette az agyam.
2020. aug. 24. 18:38
 12/36 anonim ***** válasza:
58%

Kiszaladok tőle a világból. A nagyi megmutatta a gyereknek, és volt egy korszak, amíg oda meg vissza volt érte, de csak a nagyinál nézhetfe, mert én minden mondattól agyhúgykövet kapok.

Tudom, hogy a legtöbb embernek nem ez a fő üzenete, meg a gyereknek se ez jön át, de engem a férfi és nőkép zavar leginkább. Sok rész úgy épül fel, hogy bogyó, a fiú elbalfaszkodik valamit mert nagy az arca, majd jön babóca, a lány és helyrerakja a dolgokat. Szerintem ez eg, káros sztereotípiát sugall.

2020. aug. 24. 19:28
 13/36 anonim ***** válasza:
57%
12 Meg a fiúk fociznak míg a lányok mezt varrnak nekik. Egy példa a sokból
2020. aug. 24. 19:33
 14/36 anonim ***** válasza:
64%

Max 2 eves korig okes

Utana normalis meset kell

Tul szirupos tul jajdejominden

Bugyuta ...

2020. aug. 24. 19:58
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Nagyobbik lányom imádta (ő most 5.5 éves) a kicsi 2.5 nem rajong érte különösebben. Pocoyot illetve Bing nyuszit szereti.
2020. aug. 24. 20:36
 16/36 anonim ***** válasza:
88%

A lányom szerette/szereti, 4.5 éves. Néha Boribont kér, néha Bogyó és Babócát, néha Annapetit.

Mivel Neki olvasom, ezért én nem teszek megjegyzést a mesére. Mégha unom is negyvenötödjére elolvasni. De ezt egy gyereknek nem mondhatom. Ő meg szereti. Szóval örülök, hogy szeret könyvet lapozgatni, mesélni.

Jól jön ez majd még később!

2020. aug. 24. 22:31
 17/36 anonim ***** válasza:
86%
Nálunk is van könyv meg olvasás, de nem bogyó és babóca. Rengeteg mesekönyve van amiket imád
2020. aug. 24. 22:39
 18/36 anonim ***** válasza:
83%
😵🔫🐞🐌
2020. aug. 24. 22:41
 19/36 Derjaderja ***** válasza:
88%
Én engedem nézni, mert tetszik, hogy lassú a kèpi világa, nincs benne túl sok inger (kontrasztos de nem villog vagy ilyesmi), én így 1-2 éves korra eddig nem találtam nézősből jobbat (még a Bing szokott lenni, de az nekem sok ingerileg, meg idegesítőbb, illetve 1-1 magyar népmese, amiben nincs ijesztő kép), de későbbre nem akarom megtartani pl könyvben már nem fogom megvenni, az APG meg no-way.
2020. aug. 24. 23:33
 20/36 anonim ***** válasza:
89%

"Mégha unom is negyvenötödjére elolvasni. De ezt egy gyereknek nem mondhatom."

Miért?

Mi káros van a véleménynyilvánításban? Őszinteségre nevelek, nem hazudozásra. Pont azért nem olvasok Bogyót és Annapetit, mert nem tudnám mosolyogva felolvasni ezredjére is. De szerencsére rengeteg olyan kicsiknek való könyv van, ami 1001. alkalommal felolvasva se kerget ki a világból.

2020. aug. 25. 07:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!