Mi a véleményetek a Bogyó és Babócáról?
Szokta nézni a gyereketek?
Szerintetek mennyire segíti/gátolja a gyerek érzelmi és értelmi fejlődését?
Kiszaladok tőle a világból. A nagyi megmutatta a gyereknek, és volt egy korszak, amíg oda meg vissza volt érte, de csak a nagyinál nézhetfe, mert én minden mondattól agyhúgykövet kapok.
Tudom, hogy a legtöbb embernek nem ez a fő üzenete, meg a gyereknek se ez jön át, de engem a férfi és nőkép zavar leginkább. Sok rész úgy épül fel, hogy bogyó, a fiú elbalfaszkodik valamit mert nagy az arca, majd jön babóca, a lány és helyrerakja a dolgokat. Szerintem ez eg, káros sztereotípiát sugall.
Max 2 eves korig okes
Utana normalis meset kell
Tul szirupos tul jajdejominden
Bugyuta ...
A lányom szerette/szereti, 4.5 éves. Néha Boribont kér, néha Bogyó és Babócát, néha Annapetit.
Mivel Neki olvasom, ezért én nem teszek megjegyzést a mesére. Mégha unom is negyvenötödjére elolvasni. De ezt egy gyereknek nem mondhatom. Ő meg szereti. Szóval örülök, hogy szeret könyvet lapozgatni, mesélni.
Jól jön ez majd még később!
"Mégha unom is negyvenötödjére elolvasni. De ezt egy gyereknek nem mondhatom."
Miért?
Mi káros van a véleménynyilvánításban? Őszinteségre nevelek, nem hazudozásra. Pont azért nem olvasok Bogyót és Annapetit, mert nem tudnám mosolyogva felolvasni ezredjére is. De szerencsére rengeteg olyan kicsiknek való könyv van, ami 1001. alkalommal felolvasva se kerget ki a világból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!