Mi a véleményetek a Bogyó és Babócáról?
Figyelt kérdés
Szokta nézni a gyereketek?
Szerintetek mennyire segíti/gátolja a gyerek érzelmi és értelmi fejlődését?
2020. aug. 24. 17:26
1/36 anonim válasza:
Szokták, imádják! :) Elalvásnál szokták nézni, a nagyobb pedig énekelgeti is
2/36 anonim válasza:
Hát nagyon ritkán nézi. Nekem konkrétan elrohasztja az agyam. Hál istennek, csak a zenéjét szereti
3/36 A kérdező kommentje:
Itt nincs jó vagy rossz válasz, kéretik a lepontozást abbahagyni!
2020. aug. 24. 17:50
4/36 anonim válasza:
Primitív hülyeség. Inkább olvasok mesét.
5/36 anonim válasza:
Nem mert a lányomat egész egyszerűen sosem érdekelte. Néz mesét de mást.
7/36 anonim válasza:
Az én kislányom nagyon szerette a könyveket és a mesét is. Szerintem ilyen tipikus első mese, nem kell, hogy bonyolult legyen.
8/36 anonim válasza:
Nekem régebben érdekelte néha a fiamat. Hagytam neki, hadd nézze, de én is rühellem. A grafikája és a zenéje miatt is.
Nem tartom károsnak, max az esztétikai érzékre. Ha ugyanezeket a sztorikat szépen megcsinálták volna, tudnám szeretni is. (A maga nemében, hiszen kicsi gyerekeknek való, nincsenek igazán negatív szereplők, félelmetes helyzetek, stb. Elfogadásra, empátiára tanít.)
9/36 anonim válasza:
Inkább pl: Boribon.
Minden mesét előszűrök. A könyveket is. Ez nem ment át.
10/36 anonim válasza:
Sajnos nagyon igénytelen, nálunk tiltólistán van. Pedig a kis egyszerű sztorik jók lennének. De tényleg annyira igénytelen, hogy képtelen vagyok elviselni, hogy ilyennek legyen kitéve a gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!