Te neked mi a véleményed engednéd az ilyet?
A facebookon láttam egy videót ahol egy kislány úgy
táncolt mint a felnőt nők. De még ez semmi a szűlei átlátszó ruhát adtak rá. A facebook felhasználó (Costel Biju Official) a lány piros ruhában van.
Megnéztem.
Először is egy ez táncos ruha amivel nem is lenne baj ha mondjuk egy fellépése lenne.
De miért csodálkozol? Cigány család, cigány esküvő. Más kultúra... Lehet a kislány 2-3 év és szülni fog.
Én is cigány vagyok de ők inkább romák
de egy kislány akkor se táncoljon úgy mint egy nem írom le.
Én is láttam már olyat, ahol egy csöpp kislány joformán önmagát simogatos dance-t ejtett. Szerintem visszataszito szexszimbolumot csinálni egy kisgyerekből. Ők sem voltak magyarok.
A facen rendre ettől a népcsoporttól látni a kislány nemiszervét is mutogatos képeket.
Nem tudom mikor érik meg társadalmunk a gyermekvédelemre
Ha megtalálom a videot linkelem
Nekem inkább a nyilvános megosztással van a bajom. El tudom képzelni micsoda alakok csorgatják rá a nyálukat, meg másukat. Biztos nem tenném fel.
A táncot mint minden mást utánzásból tanulják a gyerekek. Ha ezt látja ezt tanulja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!