Beleegyeznétek az 50-50%-os gyerekelhelyezésbe?
Van egy 5 éves fiam és egy 5 éves lányom (ikrek), és van egy 2 éves lányom.
A férjem azt akarja, hogy 50-50-be legyenek az ikrek, páros heteken nálam, páratlan heteken nála. A kicsi meg legyen nálam és ha nagyobb lesz, akkor ő is 50-50-be legyen.
A nagyobbik lány akár 2 hétig is elvan az apjával, ő apás, viszont a fiú nagyon anyás, nagyon ragaszkodik hozzám, és az ikertestvéréhez.
Én nem tudom, hogy ez jó-e, hogy folyton "költözne" a gyerekek, viszont azt se akarom, hogy az apjuk hétvégi apuka legyen, vagy olyan legyen, mint a falujárós busz, hogy bizonyos időközönként elvigye őket valahova.
Ha nem akarsz hétvégi apukát, akkor nem marad csak az 50-50.
Esetleg jó megoldás lehet, ha megoldható hogy a közéletben maradjon, költözzön közel.
Nem mennék bele. A gyerek nem tárgy amit ide oda rángatunk.Egyik héten itt másik héten ott-szó sincs róla. Nem ettem meszet, hogy a gyerekemet tönkre vágjam. Idő kérdése és az ilyen gyerekek megborulnak lelkileg. Ilyen kicsi gyerekeknél végképp.
Vegyetek egymás mellett két külön lakást vagy 1 utcára, és.. de így nem.
Vagy maradjon mindenki a sejhaján és nevelje fel a gyerekeit akiket életre hívott. Kutya kötelessége. Aztán, hogy ha a gyerek felnőtt, mehet Isten hírével oda ahová akar. De hogy egy gyereket sem engednék ráncigálni az tuti.
2+ Ráadásul 3 kicsi gyerek. Legyen eszed.. Gondolom nem akarsz egy széthullott kamaszokkal rohangászni a pszichiáterhez jobb esetbe később..
Láttam ilyen gyereket, és nem egyszer kellett visszafogjam magam, hogy mind a két felnőttnek mondjak pár keresetlen szót-a szülőségről.
Költözzenek közelebb? Ez hülye ötlet, nem véletlenül fognak elválni. Nem fognak belehalni abba, hogy anyu meg apu elválnak, és egyik héten anyunál, másik héten apunál vannak.
"Ha nem akarsz hétvégi apukát, akkor nem marad csak az 50-50."
Az 50-50 pont arról szól, hogy együttes erővel nevelik a gyereket, csak külön-külön.
2+ Ráadásul 3 kicsi gyerek. Legyen eszed.. Gondolom nem akarsz egy széthullott kamaszokkal rohangászni a pszichiáterhez jobb esetbe később..
- Jajj mit találtok még ki? Pszichiáter... na jól van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!