Miért ilyen?Mit tudnék tenni
Figyelt kérdés
Mi egy leszbikus pár vagyunk.
Neki kettő nagy lánya van akik külön élnek.Nekem egy fiam van velem él 8 éves. Sokszor arogáns mogorva vele . Mostanában elég sűrűn feszűlt és vagy ez álltal vagy más álltal neki feszűl a gyerekemnek. Ez engem elég érzékenyen érint. Szinte minden hova vinnem kell vagy jön utánam a gyerekem mert nem mer vele lenni. Nem tudom mit tegyek. Már beszéltem vele amiből vagy besértődött vagy nem lett változás.
2020. aug. 9. 20:54
1/5 anonim 

válasza:

Nem tudom miért ilyen, de nem lennék vele együtt, a kisfiút nem tenném ki ennek.
2/5 anonim 

válasza:

Egyetértek és bocs, mellényomtam 1-nél a pontozást
3/5 A kérdező kommentje:
Jó. De ha nincs hova mennem mit tegyek?
2020. aug. 9. 21:44
5/5 anonim 

válasza:

Kit érdekel, hogy leszbikus vagy vagy akármi.
A lényeg az, hogy a kisgyereked kényszeríted egy olyan valakivel együtt élni, aki utálatos vele.
Költözz a szüleidhez, azok biztos szeretni fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!