Strandon szoktatok enni? Adtok enni ott a gyereketeknek? Félpanziós ellátással leszünk a balatonon. Mi a férjemmel kibírjuk, hogy nem eszünk. De a gyerekek?
Természetesen szoktunk enni, bár ên minimálisan eszek melegben, a lányom se egy nagy étvágyú, de ha valamit megkívánunk, megvesszük persze.
Én nagyon szeretem a sört, arra sajnálom ott kiadni a pénzt, ezért azt mindig hűtőtáskában vittünk üdítőkkel, vízzel együtt.
Kaját nem pakolászom a kocsiba, pedig hely lenne. :)
De szerintem párom meglepődne ha kis boltot akarnék vinni magunkkal, netán neki állnék főzni mikor nyaralni megyünk. Na meg egy hotel konyha részlegébe csak nem kéreckedhetek be. :)
Nyugodtan vegyétek meg amit akartok, ne másokkal foglalkozzatok.
Mi ma voltunk a férjemmel és a 4 éves kislányunkkal strandon. Vettünk 1 gyrostálat, 1 lángost, ivólevet, 1 kürtőskalácsot, 1 gofrit, fagyit.
Még élünk.
Azért elképzelem a szitut, hogy azt mondom a gyereknek, hogy nem enni jöttünk. Hihi vicces lenne... Egy óra pancsitól úgy megéhezik, hogy az üres tányért megenné...
És 1-1 alkalommal belefér ez is. Hozzá tartozik a strandoláshoz.
"Egy óra pancsitól úgy megéhezik, hogy az üres tányért megenné..."
Fagyira, gofrira és kürtős kalácsra éhezik meg? 😂
Nem vagyok ellene a mértékletes édességevésnek, de pl: nálunk családilag pont ez ellen hangzott el mindig ez az ominózus mondat.
Mert képesek lettünk volna a fürdőbe való belépés után egyből a büfé felé venni az irányt, hiába kaptunk már előtte is.
Erre mondta mindig anyukám a "nem enni jöttünk" - et.
Természetesen később kaptunk.
Nem mindet ő ette. A gofrit pl én. A kürtőskalácsból 2 10cm-es csíkot evett csak meg.
Az évi 2-3 strandba belefér, igen. Hozzá tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!