Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van ehhez joga egy anyának?

Van ehhez joga egy anyának?

Figyelt kérdés

A párommal van egy 1,5 éves gyerekünk. Most eljutottam arra a pontra, hogy nekem sokkal jobb lenne egyedül a gyerekkel, fele ennyi problémám nem lenne. Újra dolgozni kezdenék (anyukám tudná vállalni minden nap, nem kellene bölcsibe se adni), az én házamban élünk, tehát a páromnak kellene költözni. Anyagilag minden adott, nincs hitel, van autó, van spórolt pénz. Nem szorulok a páromra.

Másrészről itt a gyerek. Látom, hogy mennyire szereti az apját. Felmerül bennem a kérdés, hogy megtehetem vele ezt, hogy feladom. Tudni kell, hogy mi nem először próbáltuk most. Volt egy szakításunk, ami fél évig tartott. Akkor pont azért lett vége, mert együtt átéltünk valamit, ami nagyon megtépázta a kapcsolatunkat. Na akkor nem kellett volna aztán újrakezdeni. Csak a gyerek miatt mondom, hogy mégis megérte.

A másik ami aggaszt, hogy a párom igényt tartana a megosztott felügyeletre, . Mikortól tudna ezzel élni? Ez a másik, ami visszatart. Nem tudom, hogy mi miatt mondja, hogy ezt szeretné: azért mert tényleg ennyire szereti a gyereket, vagy hogy ezzel magánál tartson. De azt én nem akarom, hogy pl a hónap felében ne legyen velem.

2020. júl. 31. 08:46
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
74%
Érvekkel tudok csak mit kezdeni, személyeskedéssel nem.
2020. aug. 1. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!