Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire lesz nehéz a 19...

Mennyire lesz nehéz a 19 hónapos fiammal egy rokon esküvőjén, mire figyeljek oda?

Figyelt kérdés
Kicsit tartok az esküvőtől, mert nem tudom hogyan fogja kibírni a fiam, aki örökmozgó, imád rohangálni, hisztizni is tud azért (persze minden gyerek), de egyben kicsit tartózkodó is az emberektől. Aki volt már hasonló korú picivel, milyen volt az esküvőt együtt tölteni? Nem tudom másra bízni, mert anyukám nem tud akkor messziről eljönni, anyósom meg alapvetően lusta és nincs kedve vigyázni a gyerekre.

2020. júl. 28. 11:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
22%
Ha nem tudsz mondani semmi jelentős fejlődést, akkor jó lesz az másfél évesnek is.
2020. júl. 28. 16:40
 22/23 anonim ***** válasza:
76%
Eszembe jutott, egy nagyon kellemetlen, ciki szituáció. Persze, most így már 24.év távlatából már csak nevetünk rajta. Fiammal, aki akkor kb.2 és fél éves lehetett, templomi eskűvőn voltunk. Szépen, nyugodtan ült az ölemben, nézelődött. Majd láttam rajta, álmosodik, lefektettem a karomba. A pap ugye hangosan prédikált, a fiam bóbiskolt. Egyszer csak váratlanul bele üvöltött a pap szavába: HALLGASS! Hát azt hittem elsüllyedek. Gyorsan kimentem vele, de hallottam a násznép csendben kacarászott. Na, hát vannak ilyen kiszámíthatatlan szituk is egy gyerekkel. :)
2020. júl. 28. 19:33
 23/23 anonim ***** válasza:
37%
Az én kisfiam is örökmozgó, 11 hónapos volt mikor a mi esküvőnk volt, akkor már szaladt, minden érdekelte. Nem volt semmi gond, elvolt, megvolt.
2020. júl. 28. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!