Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire lesz nehéz a 19...

Mennyire lesz nehéz a 19 hónapos fiammal egy rokon esküvőjén, mire figyeljek oda?

Figyelt kérdés
Kicsit tartok az esküvőtől, mert nem tudom hogyan fogja kibírni a fiam, aki örökmozgó, imád rohangálni, hisztizni is tud azért (persze minden gyerek), de egyben kicsit tartózkodó is az emberektől. Aki volt már hasonló korú picivel, milyen volt az esküvőt együtt tölteni? Nem tudom másra bízni, mert anyukám nem tud akkor messziről eljönni, anyósom meg alapvetően lusta és nincs kedve vigyázni a gyerekre.

2020. júl. 28. 11:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
25%
Kapja be a bal bokám, aki lepontozott.
2020. júl. 28. 13:37
 12/23 anonim ***** válasza:
17%
A gyerek Apukája is megy nem? No, akkor szépen ketten elterelgetitek. Le kell fáraaztani, ahogyan előttem is írták. Lekötni a figyelmét állandóan. Nem lesz könnyű az biztos. A legrosszabb korban van. Ilyenkor minden érdekli, mindig menne. Te is írod, hogy mozgékony.
2020. júl. 28. 13:37
 13/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket. Mindenképp az ajtóhoz fogunk ülni, meg megmondtam az apjának, hogy felváltva vigyázunk rá, egyszer én, máskor ő fog utána szaladni. :D Nála amúgy jobban elvan, mert nagyok a karjai és kényelmesebb nála lenni. Az a baj, hogy ma megtudtam párom bátyja és lánya is jön velünk a mi kocsinkkal. Namost ezt nem igazán tartom szerencsésnek, mert nekem nincs kedvem, se kapacitásom alkalmazkodni is hozzájuk, mert ha tényleg olyan hisztis lesz a fiam már este 8-kor, hogy alig bírok vele, akkor én nem akarok maradni, ők meg már maradnának akkor meg nem fog tetszeni nekik.
2020. júl. 28. 13:51
 14/23 A kérdező kommentje:
Igen 12-es, én alapvetően elvárom az apukától, hogy mindenben segítsen, szerencsére ebben mindig partner. Viszont valóban mozgékony a pici és az a legnagyobb baj, hogy amikor nem engedünk neki valamit akkor hisztizik. Hát, nagyon kíváncsi leszek.
2020. júl. 28. 13:53
 15/23 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam senkit amúgy, mindneki leírta a véleményét, amit elfogadok.
2020. júl. 28. 13:54
 16/23 anonim ***** válasza:
83%

Pont 1,5 éves volt a kisfiunk egy lagzin. A szertartáson ajtóhoz közel és hátra ültünk. Vittünk neki rágcsálni valót és néhány könyvet, azokat lapozgatta. Kb 15 percig bírta így, aztán a férjem kiment vele lépcsőzni.

A lagzin nem volt semmi extra gond, addigra el is fáradt a sok eseménytől. Evett, nézelődött, rohangált, az már elég laza volt. Aztán 9-kor elköszöntünk, mert már picsogós lett.

2020. júl. 28. 14:29
 17/23 anonim ***** válasza:
84%
Na, ez alap, ekkora gyerekkel nem megyünk egy kocsival a retyerutyával. A párod mondja meg a tesójának, hogy ti ha úgy van, tényleg hazajöttök vacsora előtt is akár, és ha nem akar jönni, otthagyjátok.
2020. júl. 28. 14:34
 18/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kioktatást 16-os. Tudod 2 éves korig általában hónapokban számolunk, védőnők is, orvosok is, mert ebben az időszakban minden hónapban jelentős fejlődésen mennek keresztül a gyerekek. Minél fiatalabb, annál jelentősebb. Felőlem nevezheted ezt sznobizmusnak, fellengzőségnek, korlátoltságnak, de még biztos találsz pár szinonimát. Te már valószínűleg pszichológusi precizitással determináltad az jellememet és attitűdömet. Zavaró körülményként tekintve azt tanácsolom, találd meg a neked tetsző topicot, ahol kevésbé korlátolt embertársaid lenyűgözhetnek határtalan személyiségükkel.
2020. júl. 28. 15:31
 19/23 anonim ***** válasza:
10%
És ebben a hónapban milyen jelentős fejlődésen ment keresztül, ami miatt fontos, hogy másfél éves vagy 19 hónapos?
2020. júl. 28. 15:45
 20/23 A kérdező kommentje:
Valószínűleg jelentősebb fejlődésen, mint te.
2020. júl. 28. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!