Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyit tévézhet 5 éves...

Mennyit tévézhet 5 éves gyermeked egy nap?

Figyelt kérdés

2020. júl. 25. 19:21
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
80%
Mert gondolom a Kérdező szerint csak lányokkal lehet főzni, bábozni, stb:D A fiúk meg menjenek, játszanak katonásat!
2020. júl. 27. 12:06
 22/22 anonim ***** válasza:
36%

Nem szóltam még hozzá, de most fogok, idézem a kérdezőt:

"Nem kell, leírhatod privibe is, ha van kedved"

Elhiszem, hogy te korrekt vagy, kérdező. Lehetséges. De nem mindenki korrekt. Óvodában, iskolában dolgoztam, évek óta ingyen segítek neten, tapasztalatból, és engem is mikor fel, mikor lepontoznak, mert a többségnek nem ez a szakmája, és ezért nem látják be, hogy a szakember okkal vélekedik másképp.

Volt, hogy épp ezért megpróbáltam privátban. Detto! Privátban ugyanúgy vannak korrekt, és bunkó szülők. Hiába fogalmazok udvariasan, hiába írom meg tapasztalataimat, ha egy bunkót fogtam ki, akkor következetlenül, illogikusan beszól, hogy neki nem tetszik a válasz, és különben, is, "a szakemberek hülyék"... Mert csak az a válasz jó sokaknak, ami tetszik nekik. Nem az igazságot akarják. Nem választ várnak, hanem önigazolásból írnak ki sokan kérdést. Lehet, hogy te viszont korrekt vagy, kérdező. Na de honnan tudjuk, hogy éppen ki írta ki a kérdést?? Egy korrekt, vagy egy bunkó szülő-e? Lutri. Olyan kérdésre pedig, melyben tömegesen káros szokásokról kérdeznek, pláne nem válaszolok.

Amiatt reagáltam itt rád, kedves kérdező, hogy értsd: sokak bunkósága ellen nincs ellenszer, főleg neten nincs. Az ember segít, majd belefúr egy anyuka, akit, adott esetben , régóta nem elégít ki a férje rendesen. É s persze ezért a többiek a hibásak. Szerintem megérted, miről írok, kedves kérdező, nem téged hibáztatlak. Csak szerettem volna elmondni neked, megértetni veled, miért nincs alternatíva akkor, ha az ember a szakmai tapasztalata által segíteni szeretne a feltett kérdések hatására.

2020. júl. 27. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!