Tényleg boldogabb aki 40 évesen szül?ezek miatt?
Én 35-40 évesen már öregnek érezném magam szülni, pláne, ha első gyerek. De ez csak a saját véleményem, mindigis fiatalon szerettem volna családot. Most 26 vagyok, első babával a pocakban, már előbb is vállaltam volna, csak idő volt, mire elértük, hogy biztonságos anyagi háttérbe születhessen.
Nagyon örülök, hogy a dédszülei is ismerni fogják, és a nagyszülei fiatalok (47-53 között), így velük is sok sok évet tölthet még.
Ha később mégis hiányzik, hogy babázzak, akkor majd elgondolkozunk mi is egy következő gyereken, csak akkor meg nagyon vigyázni kell, hogy ne a nagy(ok) szabadidejét vegyem el a kicsivel, mint a férjemnél volt, hogy kb ő nevelte fel az öccsét, sehova nem tudott menni miatta, stb. Nem a nagyobb nyakára kell szülni.
Én boldog vagyok, hogy egy erős kapcsolatba szülhetek fiatalon, szerintem ez tök jó kor, bizonyos kor felett a betegségekre is nagyobb az esélye a babának sajnos, a szülést, terhességet is nehezebbnek mondják(persze ebben nincs tapasztalatom, majd lehet, hogy évek múlva lesz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!