Mit gondoltok erről? Kinek adtok igazat?
Senki nem ősanyázná le, ha befogná a pofáját, és nem osztaná az észt, hogy csak a hüvelyi szülés/szoptatás/együtt alvás/hordozás a jó módszer.
Engem nem zavar, ha a négy fal között csinálja.
Egyikbek sem
A nő hisztis nyagogó
Önigazolást keres...
A stílusa bicskanyitogatóan vinnyogó
Nálunk:
Nem alszom vele.. de hajnalban jön...
Nem lenne jó.. 4 hónapos az öccse
8 hónapos korában tudtam, hogy külön kell szoktatnom
Másra bízás: neha-néha anyukámra..de egyre gyakrabban.. mert szeretne menni.. nem mert én kérem
1,5 éves koráig 1-1 h-t csak
Cukormentes főzés.. netto baromság... pedig alig használok cukrot..nem főzök olyasmit.
Legtöbb alapanyag a kertből van, vagy a “jószágból” amit a nagyszülők nevelnek..
Ennél válogatottabb nem kell
Ő nem ősanya, a bezzeganya sem illik rá teljesen.
Olyan dolgokat állít csodás tettnek, egyedülálló cselekedetnek, ami az anyák 90 % napi rutinnal csinál.
De emellett egy egyszerű mártír, aki mindent feláldoz az anyaság oltárán, azt is, amire semmi szükség.
Megértést vár, miközben süt az írásából, hogy cseppet sem empatikus. (Különösen a császár=kipihenten ébredni, miután kivették a gyereket gondolat a bicskanyitogató)
Önigazolást keres, megerősítést vár, de ilyen stílusban megírt szöveg után szerintem nem talál.
Egyébként kíváncsi lennék, hogy változott-e azóta, hiszen azóta eltelt több mint fél év.
15.
Van egy 6 és egy 10 éves fiam, lehet szerencsés vagyok, de nem találkoztam ilyennel, mondjuk nem is kerestem a társaságukat. Mondjuk rövidre is zárnám a dolgot és megkérdezném, hogy igazából mi is a baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!