Mivel játszik egy 4-5 éves?
Figyelt kérdés
Párom kisfiának szeretnénk venni karácsonyra vmi ajándékot, de alig ismerjük őket, pláne nem tudom éppen ez a korszak milyen játékot kíván!!2008. nov. 25. 18:47
1/6 anonim válasza:
Én leginkább a divatjátékokat ajánlanám Neked azzal nem tudsz melléfogni.Ha kisfiú akkor lehet venni Neki Bionicle robotot,pókemberes dolgokat Pl hátizsák,sapka ilyesmi,szinte mindenhol kapható valami,és most ezekért megőrülnek!.Ha kislány akkor Barbie,vagy valanilyen öltöztetős baba,esetleg kimikró,kisporszívó,kisvasaló vasalódeszkával.Ezek nagyábból 5000 ft-ig elérhetők!Vagy te is kitalálhatsz valamit,nézd meg a reklámokat a minimaxon,az ott reklámozott játékokra minden gyerek vágyik,és csak a pénztárca szab határt!
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:oD, akkor jön a minimax
2008. nov. 26. 07:52
3/6 anonim válasza:
Szia.Nekem 5 éves az unoka öcsim, és minden áron Ben10 cuccokat kért.Az egy mesehős, és a vele egykorúak oda vannak érte, meg persze a pókemberért, és minden olyan játékért amivel harcolni lehet.Kard, pajzs, puskák, nyilak.
Ez most a "menő" szerinte!Remélem tudtam segíteni.
Ja és persze a távirányítós autók örök klasszikusok.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
A távirányítós autót már tavaly ellőttük...:o)
2008. nov. 26. 10:00
5/6 anonim válasza:
Szerintem: cikk-cakk olló, gyurma, festék, filctoll, babylon-építő, 12 db-os puzzle, ezeket szeretik a gyerekek és sosem lehet belőlük elég. A divatcuccokat csak a tv-rumpli gyerekek díjazzák és 2 nap alatt elmúlik a varázsuk.
6/6 anonim válasza:
4-5 éves gyerekek már társasoznak a szülőkkel (most vettem én is egy 5 évesnek egy társasjátékot: Kapj el ha tudsz! 3000 Ft-ért - nem is volt drága). Szeretik a memóriajátékokat (kártyák, kirakók). A mesekönyvek is jók lehetnek, a Bartos Erika könyvek most nagyon menők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!