Mivel játszik 1,5-2 éves gyereked? Venni szeretnénk valami jó kis játékot, de mi legyen az?
Színes porolóval, a gumicsizmámba és egy nagy kosárba rak bele dolgokat. :D
Viccet félretéve: kis motor, egy repülő, amit tologathat és közben csenget, meg a nyelvét nyújtogatja (nagyon szereti) FP-s autós tanuló szimulátor
a második választ töröltettem :O tényleg babák kategóriába mit keresnek ilyen beteg állatok? felháborító!
én 20 hónaposom autóval, motorral, traktorral játszik leginkább. most gondolkodom, hogy veszek neki egy parkolóházat mert már nem tudom hova tenni az autókat csak nem tudom, nem kicsi-e még ehhez.
ja és a fa vonatot is nagyon szereti, befekszik a közepére és a sínen tologatja a vagonokat :)
én is jeleztem.
2.5 éves,de 2 éves volt amikor egy mágenes táblát vettem neki,kirakható,építhető elemkekel,remekül el volt és van is vele mai is.szereti a kirakós játékokat,a könyveket.de az a kor volt az mikor a legyegyszerübb játék a legjobb,pl buborékfújók,labdák,zsíkrétá,gyurmát formákkal.Ha komolyabb játékot akarsz venni,nézz körül itt:és ha valami megtetszik segíteni tudok.
1,5 éves a kislányom. A szerszámos ládát Ő is nagyon szereti, annak ellenére, hogy lány. Most rendeltem neki egy Thomast, mert mindig a vonatot emlegeti. Motorra is gondoltam már.
Milyen választ írtak? Nem láttam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!