Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinél nem ment a beszoktatás...

Akinél nem ment a beszoktatás ott mi volt a probléma?

Figyelt kérdés
Főleg bölcsire gondolok, de ovis tapasztalat is jöhet
2020. júl. 13. 22:02
 1/1 anonim ***** válasza:

Oviköteles volt már, így muszáj volt beszoknia de jó pár hónapig tartott, mire reggelente nem ordított. Oviban folyamatosan mondták, hogy nem beszél, vinni kellene fejlesztésre. Csak hogy itthon meg megállás nélkül beszélt, szerintem el sem hitték. Aztán csak feloldódott. Az én fiam mindig is félénk volt más gyerekekkel. Bölcsit meg se próbáltuk, szerencsére nem volt muszáj dolgoznom, 3 éves koráig itthon maradtam vele. Egyébként kb 4,5-5 éves korára ezt teljesen elhagyta, már most könnyen beilleszkedik bárhova, idegen gyerekekkel is könnyen szót ért.

Hogy mi volt a probléma tényleg nem tudnám megmondani. Én úgy érzem nem neveltük máshogy, mint a testvérét, mégis egymás ellentétei. Ezt csak azért írom, mert nyilván választ vársz a kérdésedre de én úgy gondolom az én fiam egy ilyen típus, kissé zárkózottabb.

2020. júl. 13. 23:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!