9 éves gyereknek vennétek okostelefont?
Már megvettem a keresztet meg a szeget magamnak, hogy húzzatok fel rá, de én nem vennék még egy ilyen kicsi gyermeknek a következő okokból fakadóan :
1. Még túl kicsi ,hogy hasznát vegye ,max a 10 százalékát tudná.
2.Iskolában alapvetően(már jobb helyeken) nem lehet használni.
3. Legálisan semmilyen közösségi oldalra nem regisztrálhat a korából adódóan.
4. A jobb telefonok drágák, ha eltöri megjavításuk sokba kerül, egy kisgyerek nem fogja fel a pénz hatalmának értékét.
5.Sajnos a mai világ tele van pedofilokkal és más rossz emberekkel akik ha mégis regisztrál valamilyen hálózatra megpróbálják őket rossz dolgokra venni
6.Egy számítógép bőven megteszi, amit tanulás után játszhat amivel akar
7.Köszönöm a figyelmet kéz csók nektek.
Meg a felmillios mobilok se tudnak olyab oepeket csinalni mint egy 50 000 es kameta.
Azert ne keverjuk.
Es akinek van monilja van facebookja is a gyerekek kivancsiak.
Sokaknál már úgyis van sz.gép meg tablet, ott nem értem, hogy miért pont a telefon a probléma. Kb ugyanazok a programok vannak rajtuk, csak a telefon kisebb.
Nem vennék neki semmi csúcskategóriásat, de manapság a mibil már elég alap egy gyereknél -ne érezze magát lemaradva. A tartalmat ellenőrizném vagy gyerekzárat kapna, ugyanúgy, mint a többi eszközön.
Én megengedtem, hogy csináljon facebookot az osztálycsoport miatt, de sosem használta, mert nem volt kíváncsi az idős rokonai szelfijére:D Ezért sem rakott ki magáról sem semmit, hisz úgy gondolta mások sem kíváncsiak minden nap a pofájára, irl látják elégszer. Illetve azért a 4 megapixel és a 16-24 nem ugyan az.. nem félmilliós kamerákra gondolok, ahonnan egy belenagyítással még az atomokat is kiszúrod...
A tablet a felesleges. Tablet ugyan olyan mint a telefon, a közösségi oldalakra is regisztrálhat és azt néz amit akar és játszik is rajta(amit pont nem akarnak, hogy a telefonon ilyeneket csináljon..) Nem értelek titeket, teljesen logikátlanok a mai szülők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!