Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen játékokat javasolnátok?

Milyen játékokat javasolnátok?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Jövő héttől táboroztatni fogok 4-9 éves gyerekeket.Milyen főként szabadtéri játékokat ajánlanátok velük játszani,amivel el tudnám őket foglalni,és még élveznék is?És milyen programokat?

2020. júl. 13. 09:03
 1/7 anonim ***** válasza:
40%

Nezz tàborok kinalataibol. Tippnek jok.

Lovaglas kastely nézés stb

2020. júl. 13. 09:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Kirakozzatok meg tarsasjatek. Örök élmény lesz.Gondolom most akkor mehet a vissza felpontozas
2020. júl. 13. 10:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztalak le #1.És köszönöm a tippeket.Kastélynézés lesz,az szerintem is jó program, +lesz 1 fürdő is,meg erdőben séta.Én most leginkább amúgy olyan tippekre gondoltam ami a további fennmaradó időben jó lehet.Ilyen körjátékok stb.
2020. júl. 13. 11:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Akkor ajanlom az ovodai csoportfoglalkozasokrol szolo könyveket is :)

En neztem mar könyvtarban olyan millio ötlet vannak bennük hogy bevallom at sem tudtam olvasni mert napok kerdese lenne plane kijegyzetelni.

De ha van egy felnap/nap szabadidöd a pedagogusokat amugy is tanitjàk ezekre rengeteg könyv van konkret ötletekkel. Beülsz es elvetyengsz rajtuk.

De sport foci mozgas, nyàrsalas, vizes lufi lövöldözös verseny, tovabb tarthato mint egy körjarasos mondokàs szitu. De gyerektanc, torna is jo de ezek is kifujnak egy ora alatt

2020. júl. 13. 11:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Számháború
2020. júl. 13. 12:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne haragudj kérdező, de így hogy bíznak rád gyerekeket? Az ilyesmihez gyakorlat kell, te pedig itt a gyakorin kérsz tanácsot? 4-9 éves korig egy csoportban foglalkoztatni gyerekeket, elég nagy rátermettséget igényel.
2020. júl. 13. 19:25
 7/7 anonim ***** válasza:

9 éves nem szeret körjátékozni. Jó nagy szórás van az életkorban, én több csoportban foglalkoztatnám őket.

Milyen jellegű foglalkozásra gondoltál? Milyen eszközeid vannak? Milyen kereted van rá?

2020. júl. 13. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!