Hogyan bírják a kisgyerekek a repuloutat? Hogyan lehet lekotni oket, hogy ne unatkozzanak?
Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 16:19
1/9 anonim válasza:
hároméves mellett voltam baby sitter ott adtak lapot meg ceruzát tud rajzolni - rövid repülőuton-
vagy mesélni
kérhettek kölcsön cd játszót v. mp3-ra töltsetek mesét hangoskönyvet
ilyesmik.
le és felszállásnál rágózhat azt nagyon szeretik.
2/9 A kérdező kommentje:
Ja,azt elfeltejtettem írni,hogy 2 éves lesz a lányom, 2 és fél órás lesz az út.
2010. aug. 2. 16:23
3/9 anonim válasza:
ugyanez érvényes mint amit irtam.
vigyetek fel a gépre váltás ruhát mert lehet hogy hányni is fog. -főleg ha első út - nem lehet tudni.
4/9 anonim válasza:
Az én fiam nagyon jól bírta.7 hónapos volt,amikor 5 órás útra mentünk,tavaly nyáron 15 hónapos volt,amikor 4 órás útra mentünk.Amikor kisebb volt,simán elvolt a kezünkben,nézelődött aludt,játszott a kis játékaival stb.Tavaly mászkált,barátkozott a többi gyerekkel(nyáron repültünk,sok hasonló korú volt a gépen),és amikor elfáradt simán elaludt.Idén megint megyünk(jövő héten indulunk,megint kb. 4 órás lesz az út),és szerintem még jobb lesz,mert már sokkal több minden felfog,több dolog érdekli(májusban volt 2 éves).Ami "extra",hogy elvisszük a hordozható dvd-jét,és a kedvenc meséit,ha elfárad,és nyűgösködik,azzal mindig meg lehet nyugtatni.
5/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok.Gondolom azért még nem rágózik...a kabinbőröndbe rakjatok váltás ruhát(én 2 garnitúrát szoktam),egy kis takarót,az alvó állatkáját,és mivel cumizik,a cumijait.Én a pelenkázó táskát is felviszem(most ez a "retikülöm"),abba van az innivalója(a kicsinek többet is fel szoktak engedni,mint 1 dl),kész tápszert(tejérzékeny,még tápszerezik)1 üres cumisüveget(meg lehet kövezni,ebből issza),textilpelust,popsitörlőt,4-5 db pelenkát(egyáltalán nem szobatiszta,),popsikrémet.Nem tudom,Te ugyanazt a pelenkát használod-e nappal,mint éjszaka(ha egyáltalán pelenkás),én nem(éjszakára Liberot,az többet bír),én az útra a "többet" kibírót szoktam ráadni.Hirtelen ennyi.Ha bármi kérdésed van,szívesen segítek!
6/9 A kérdező kommentje:
Hányni?Ne ijesztgessetek!Én az autóban,buszban mindig hányok hosszabb útnál,de repulon még sosem hánytam.
Egyébként koszonom a válaszokat,bármilyen tanácsot szívesen fogadok akár az egész kirándulással kapcsolatban is!
2010. aug. 2. 23:43
7/9 A kérdező kommentje:
Még elfelejtettem,hogy nem rágózik,nincs se cumija,se alvóállatkája,se cumisuvegje,mesét nem nagyon néz,pelenkát ugyanazt használjuk nappal és éjszaka is.
2010. aug. 2. 23:48
8/9 anonim válasza:
Az utolsó 2 válaszoló vagyok:HÁNYNI?!Ez nekem is új.Esetleg ha valami baromi légörvénybe kerül a gép,sokat repültem,de én még nem keveredtem ilyenbe(szerencsére).Ha semmi ilyesmije nincs a kicsinek,vigyél fel mesekönyvet,vagy a kedvenc kis játékait.Én csak példának írtam,mert az én kicsimnél ezeket szoktuk vinni,gondoltam megkönnyítem Neked az össze készülődést.De 1-2 ruhát mindenképpen vigyél,mert nem tudni,hogy meleg lesz a gépen vagy sem.Van olyan pilóta,aki csutkára csavarja a légkondit,és szabályosan hideg van.A takarót azért írtam,mert ha elalszik(az én fiam elszokott)valamivel be kell takarni.
9/9 anonim válasza:
Még annyit,hogy fel,illetve leszállás alatt itatni,vagy cumiztatni kell(a Te gyerekednél az első verzió),mert bedugul a fülük,és attól sírhatnak,mert kellemetlen(és picit fájhat is nekik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!