Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 eves gyermeketek mivel...

2 eves gyermeketek mivel foglalja le legjobban magat?

Figyelt kérdés
2020. júl. 6. 08:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

8/10-nek írom, hogy sajnálom, amiért leszóltál.

lehet, hogy maradi vagyok, de én még mindíg személyesen foglalkozok a kicsivel.

Nem hiszem, hogy egyedül kéne hagynom egy olyan játékkal, amit szerintem "tudományos" nagyokos emberek találnak ki, mert azt hiszik, hogy az jó a gyereknek.

Az, hogy mi jó a gyermekemnek, csakis én tudom megmondani, mert én élek vele együtt, én tapasztalom meg, hogy mi érdekli öt, és akkor majd én találom ki, hogy milyen játékot vegyek neki.

Tehát már a kérdés is kissé furcsa nekem.

2020. júl. 15. 12:09
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"lehet, hogy maradi vagyok, de én még mindíg személyesen foglalkozok a kicsivel.

Nem hiszem, hogy egyedül kéne hagynom egy olyan játékkal, amit szerintem "tudományos" nagyokos emberek találnak ki, mert azt hiszik, hogy az jó a gyereknek."

Gondolom egymagad vagy a gyereknek a kirakós játéka, a gyurmája a legoja,az építőkockája és minden más:)

Ez szimpla mártirkodás semmi más

.

Mert oké, hogy együtt is játszotok, könyvet nézegettek, énekeltek mondókáztok de ezeket elvenni megvonni a gyerektől csakhogy azt mondhasd, hogy TE márpedig személyesen foglalkozol a gyerekkel nem pedig játékot veszel neki kimeríti a mártirkodás fogalmát.

2020. júl. 15. 13:10
 13/14 A kérdező kommentje:
Valoszinuleg olyan anyuka aki mindenbe beleszarik csak a gyerek erdekli es mellette nem csinal semmit tehat se nem foz se nem takarit csak ul a gyerekkel 🤣 ahh aranyos
2020. júl. 16. 00:22
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Hát, ha itt mindenki kekeckedik, akkor le vagytok...
2020. júl. 16. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!