2 eves gyermeketek mivel foglalja le legjobban magat?
8/10-nek írom, hogy sajnálom, amiért leszóltál.
lehet, hogy maradi vagyok, de én még mindíg személyesen foglalkozok a kicsivel.
Nem hiszem, hogy egyedül kéne hagynom egy olyan játékkal, amit szerintem "tudományos" nagyokos emberek találnak ki, mert azt hiszik, hogy az jó a gyereknek.
Az, hogy mi jó a gyermekemnek, csakis én tudom megmondani, mert én élek vele együtt, én tapasztalom meg, hogy mi érdekli öt, és akkor majd én találom ki, hogy milyen játékot vegyek neki.
Tehát már a kérdés is kissé furcsa nekem.
"lehet, hogy maradi vagyok, de én még mindíg személyesen foglalkozok a kicsivel.
Nem hiszem, hogy egyedül kéne hagynom egy olyan játékkal, amit szerintem "tudományos" nagyokos emberek találnak ki, mert azt hiszik, hogy az jó a gyereknek."
Gondolom egymagad vagy a gyereknek a kirakós játéka, a gyurmája a legoja,az építőkockája és minden más:)
Ez szimpla mártirkodás semmi más
.
Mert oké, hogy együtt is játszotok, könyvet nézegettek, énekeltek mondókáztok de ezeket elvenni megvonni a gyerektől csakhogy azt mondhasd, hogy TE márpedig személyesen foglalkozol a gyerekkel nem pedig játékot veszel neki kimeríti a mártirkodás fogalmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!