Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mozgásfejlesztésnél te megadná...

Mozgásfejlesztésnél te megadnál ilyen adatokat?

Figyelt kérdés

Szülők kora, foglalkozása, lakcímetek, testvérek neme, kora, szülők legmagasabb iskolai végzettsège, gyermek intézményének neve..

Még csak a kérdőív elején vagyok, de ez szerintem pofátlan és szükségtelen kutakodás ahhoz, hogy a gyerekem heti 2x 45 percet ott tornázzon. Olyan érzés, mintha az anyagi helyzetünket akarnák belőni.

Választanál másik fejlesztőhelyet, vagy kitöltenéd ezeket?

2020. júl. 3. 22:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%
Mondjuk a tsmt nem azért van, hogy sportoljon a gyerek....
2020. júl. 4. 08:59
 12/14 anonim ***** válasza:
79%

"azt sem azért, mert rossz a mozgása, csak hogy csoportban sportoljon"

Akkor ne vidd, mert csoportos tsmt, nem csapatsport, a gyerekek közötti interakció nem része. Meg egyébként se arra vidd, ha nem kell neki.

2020. júl. 4. 09:33
 13/14 A kérdező kommentje:

El tudom dönteni, mire van szüksége, ha vállalják is, akkor meg szuper.

A felnőtt gyerek viszony nem megy neki, de csak csoportban van gond, olyankor nem tud figyelni. A gyerekekkel semmi baja, egyszerűen csoportban nem fogad szót. Kettesben remekül, ha ott vagyok, nekem remekül csoportban is, más felnőtt irányításával van baja csoportban, ezt pedig szakember csak mozgásos tornán tudja neki biztosítani. Nem szakember véleménye(edző) nem érdekel.

Kössz a nem hasznos válaszokat, amiknek közük nincs a kérdéshez.

Megnéztem másik fejlesztőt, messzebb van, de megelégednek egy darab friss szakvéleménnyel, amin nincsenek privát infók, csak a gyerek részletes állapota.

2020. júl. 4. 10:17
 14/14 anonim ***** válasza:
78%
Te is jársz pszichomókushoz, ugye? Mert rád fér.
2020. júl. 4. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!