Kibírja ezt egy kisgyerek?
Figyelt kérdés
6 éves fiammal indulnánk a Balatonra.
fél 11 kor indulnánk, és várakozással, átszállással együtt fél 6ra érnénk el az úticélt. Neki merjek vágni? Még sosem utaztunk ilyen hosszú időt tömegközlekedéssel.
2020. jún. 30. 13:09
1/19 anonim 

válasza:

6 éves. Maholnap iskolában lesz 8-4ig. Muszáj neki.
2/19 anonim 

válasza:

Ha soha nem próbáltátok, necces.
Nálunk a 4 éves többet is simán.
3/19 A kérdező kommentje:
Autóval utaztunk 12 órát is. De busszal még soha. Vonattal szintúgy soha. Mindehová kocsival jártunk. Csak most olyan a helyzet, hogy muszáj a tömegközlekedés. A busz vagy a vonat még kérdés.
2020. jún. 30. 13:13
4/19 anonim 

válasza:

Persze, hogy kibírja. Csak gondoskodj róla, hogy vele legyenek a kedvenc játékai, és foglalkozz vele útközben. Legyen nálad elegendő innivaló és nasi, plusz ügyelj a gyermek kényelmére, (párnácskák, ilyesmik) mert lehet, hogy az út egy részét úgyis átalussza.
5/19 babyboom567 

válasza:

Mindenképpen vonattal menjetek ,mert azon lehet pisilni menni.(ez számomra is fontos szempont)
6/19 anonim 

válasza:

Mondjuk, én is vonatra gondoltam. Busszal 7 óra utazás még egy felnőttnek is sok. Mindenképpen vonat, azon tud a gyermek mozogni útközben, végig tud feküdni az ülésen, és persze fontos szempont a mindig elérhető vécé is!
7/19 anonim 

válasza:

Buszt vagy vonatot jobban bírja minden gyerek, mint az autót.
Az autó unalmas nekik.
A tömegközlekedés kalandos. A vonaton járkálni is lehet. Az átszállás külön jó dolog.
Csak buta felnőtt-ésszel tűnik úgy, hogy 12 órás autóút után probléma lehet neki 7 óra változatos tömegközlekedés.
8/19 anonim 

válasza:

Engem is gyakran vittek a szüleim kiskoromban vonaton, és én is élveztem. Nagyon izgalmasnak találtam, és igen, az átszállást is!
9/19 anonim 

válasza:

Világjárvány idején az a legnagyobb problémád, hogy bír-e órákat utazni a fiad a Balatonig? Gratulálok. Egyébként meg egy lassan iskolás gyereknek nem szabadna gondot okozni
10/19 anonim 

válasza:

Biztos kibírja,de inkább vonattal menjetek, ott lehet pisilni, meg mászkálni is óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!