Mddig maradtok el este kisgyerekkel?
Mi tartjuk a napirendet..
Inkább foglalunk szállást esküvőnél a helyszínen és letettem aludni bébiőrrel / átaludta az éjjelt már/
De nyilván nem maradtunk sokáig, hsizen reggel a szokásos időpontban kelt.
Ha ez nem megoldás, akkor olyan programra megyünk, ahol fél9-ig hazaérünk..
9-kor szokott elaludni..
Most van kosebb.. vele rugalmasabbak vagyunk.
Itthon 6:30-7 van fürdés
7:15 alvás
Ha elmegyünk akkor elalszik a hordozóban, vagy kendőben..
Hazérünk, leteszem
Mi is tartjuk a napirendet, kiegyensulyozotta teszi a gyerekeket, kivetel ez alol az eskuvo, tuzijatek, szilveszter, nem itelem el azokat sem akik a gyerekeket a sajat eletvitelukhoz igazitjak, de nekunk ez valt be.
20:30kor fekszenek, nem rongyolunk haza panikolva, hanem idoben elindulunk. Neha en is ugy maradnek de ha keso esti programunk van, inkabb bebiszittert hivunk aki marad veluk (nincs nagymama).
annyi idős gyerekel mint tiėd igen haza rohanėk.egy 5-6 vagy idősebb gyerekel nem azok birják.nyåron lånyomal 8ig is bandåzott az ovis tårsaival vagy kėsöbb is,tavaly fėl 10ig de volt olyan hogy ėjjfėlre ėrtünk haza mert buliztunk ėn ės gyerekeim .
inkåbb gyerek kora szåmmit egy baba koruval haza megyek időben.
Szerintem ha megvan a rutinotok és rugalmas a gyerek személyisége, akkor egész nyugodtan lehet nektek is rugalmasnak lenni egy egy alkalommal.
Mi amikor először nyaraltunk, 8 hónapos volt a fiam. Feltettem magamra csatos hordozóba és békésen aludt amíg haza nem sétáltunk. 9-10 volt a max kimaradás. De egy esküvőn, amikor már 2 éves volt, összetoltunk neki 2 széket amin elaludt éjfél előtt és felváltva ültünk mellette, hogy ne maradjon egyedül.
Most már 4 éves, semmi problémája nincs. Olyan rugalmas mint mi.
Nektek is megvan a rutinotok, mégsem vagytok robotok, hogy minden egyes nap így kellene tenni. Arany középút én azt mondom :)
Legkisebb éppen 1,5 éves volt, amikor az unokanővéreinek az esküvője volt nyáron. Egyik vidéken, sátras lagzi, sokáig bírta, aztán bent a házban lefektettük és aludt mint a tej. A másiknál étteremben volt a lagzi, jó sokáig maradtunk, a kicsi is mulatott, amíg bírt, aztán a hordozóban elaludt az aszal mellett. Valaki mindig volt a közelében. Végigaludta a muri végét, az egész hazautat és csak reggel kelt fel. Semmi baja nem lett, mai napig úgy tud aludni, mint a bunda, ágyút dörgethetnek mellette, arra sem ébred fel.
Az a legjobb, ha a család ritmusához van szoktatva a gyerek. Az is egyfajta rendszer, ha valaki ilyen aktív életet él. Nyilván az a jó, ha a gyerek is ezt szokja meg, hiszen jó darabig ebben kell élnie. Nem jó, ha más a szülők és a gyerekek életritmusa, mert valakinek bekavar és rossz lesz. Szerintem az a cél, hogy a családban mindenki jól érezze magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!