Mddig maradtok el este kisgyerekkel?
Figyelt kérdés
18 hónapos lányom van és mi elég menősek vagyunk, kirándulás, séta, rokonlátogatás, nyaralás stb. Este 8kor szokott elaludni, de persze főleg nyáron előfordul olyan, hogy el vagyunk tovább valahol és ez kitolódik. Pl most esküvőre megyünk 3 hét múlva, délután lesz ebéd utána meg kisebb buli, úgy számoltam, hogy olyan 21 óráig maradunk, aztán jövünk haza, most nem akarom ott hagyni sehol a kicsit, egyrészt mindenki ott lesz szinte a családból, másrészt amúgy sem szeretnénk mi sem tovább maradni. Az unokatesóm kérdezte, hogy mi hova tesszük a kicsit, mondtam hogy visszük és 9-ig maradunk, fél 10-10re itthon leszünk akkor, és totál ki van akadva, hogy úristen, hát ilyet hogy. Ti is rohantok a gyerekkel mindig mindenhonnan haza? Pl idén ősszel is ha minden jól megy megyünk mediterrán helyre nyaralni, ahol még ősszel is elég meleg van, estefelé kezd jó idő lenne, majd biztos akkor is elmegyünk sétálni meg ide-oda, nem fogunk 7kor rohanni mindig a hotelbe. Most tényleg én vagyok a x*r anya?2020. jún. 19. 15:46
11/12 anonim 

válasza:

Ritkán van olyan programunk, ami bekenyulik az eszébe, és gyerekkel megyünk, de ha van, nem csinálunk belőle problémát, ha a szokásos lefekvesi időnél később érünk haza. Pl nyaraláskor mindig akkor indultunk vissza a szállásra, amikor már a gyerek fáradt volt, nem akkor, amikor az óra szerint kellett volna. De ha babakocsiban, hordozoban elaludt, akkor addig maradtunk, amíg nekünk kedvünk volt. Most már nagyobb, négy éves, így az utóbbi opció kilove, de este kilencig, tízig simán bírja általában.
12/12 anonim 

válasza:

Nálunk sosem volt ezzel probléma. Fiam most 15hós, pont a múlt hétvégén voltunk esküvőn vele. Éjfélig táncolt! Majd még az éjféli kaját megettük, utána be a kocsiba, ahol hazáig aludta az 1 órás utat. Nyilván, ha láttam volna rajta, hogy fáradt, elaltattam volna, vagy hazaindultunk volna. Elvolt, bulizott, játszott a többi gyerekkel.
Tegnap a szomszédba voltunk szalonnátsütni, fiuk elsörözgettek, elbeszélgettünk. 10ig játszott a gyerekekkel, majd hozzámbújt és elaludt. 11ig elvoltunk vele.
Szerintem te tudod mennyit bír a babád, én lehet szaranya vagyok, de nem hagyunk ki semmi ilyesmit. Fiam élvezi is a dolgokat. Ha nem tetszene neki nyilván nem mennénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!