Ra kennetek a naptejet a kisgyerekre ha le van jarva?
Figyelt kérdés
Tavaj juniusban lett felbontva,lejarati idot nem talalok,csak egy doboz jelzest ami fele 9 honap van rairva.Tehat a felbontast kovetoen 9 honapig jo.2020. jún. 28. 13:41
1/11 anonim válasza:
Saját gyerekemre simán. Az egyik rokon gyerek bőre viszont nagyon érzékeny, bármitől képes kiütéseket kapni. Őrá nem.
3/11 anonim válasza:
Nem. A lejárati idő után már nem biztos hogy ved. Ezert szoktam pici kiszerelést venni
5/11 anonim válasza:
Baja nem lesz tőle, max nem használ. Már ha alapban nem érzékeny rá, mert az én fiam azonnal kipattog a naptejtől. Akkor is, ha nem járt le.
6/11 anonim válasza:
Nem. Más kozmetikumnál (pl. popsikrém, tusfürdő), ha színre, állagra, illatra nincs eltérés, akkor használnám, de naptejnél nem. Illetve 1-2 héttel a lejárat után még lehet használnám, 3 hónapnál már nem.
7/11 anonim válasza:
Le, magamat is lekenem vele, soha nem volt még semmi baj belőle. Ha meg egyszer véletlen kiveri, vagy picit leég, nem lesz semmi baja. Utána nyilván már óvatosabb leszek.
8/11 anonim válasza:
Egyébként - ha jól értem - nem a normál lejárati idő járt le, csak a felbontástól számított. Utóbbinak csak az a lényege, hogy a felbontás után szennyeződhet a flakon tartalma, és elvileg elszaporodhat benne valami. Attól nem félnék, hogy a fényvédő képessége csökkenne le.
9/11 anonim válasza:
Biztosan nem. Bemennék a boltba és vennék egyet.
10/11 anonim válasza:
Nem,de én magamra sem kenek lejárt krémet ,jártam már meg vele. És az nem is több hónapja volt lejárva,szóval kihagyom az ilyet,megy a kukába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!