Viszitek táborba a gyereket? Nem rizikós?
Figyelt kérdés
2020. jún. 20. 22:35
1/24 anonim válasza:
Nem viszem, és de, szerintem rizikós.
2/24 anonim válasza:
Napközis táborba mennek a nagyok, az ottalvóshoz még kicsik.
3/24 A kérdező kommentje:
Ottalvóst úgy tudom most nem is lehet.
2020. jún. 20. 23:08
5/24 anonim válasza:
Szia!
Mi okból lenne "rizikós"?
Természetesen mennek, egy iskolai szervezésű, egy lovagló (mamánál alszanak, a közelben lesznek), illetve csak a kisfiam horgásztáborba augusztus végén, az sem lesz messze, 70 km, hozzuk- visszuk minden nap.
6/24 anonim válasza:
Ha megtudja tok oldani, akkor sztem hanyagoljazok ezen a nyáron. Én értem mire gondolsz, mások bármennyire is nem. Attól h nincs korlátozás, meg a vírus nem szűnt meg és még oltás sincs rá.
7/24 anonim válasza:
Lepontozni le lehet, de gazdasági oka van annak, hogy most mindenki mehet, amerre lát. Nem azért mehetnek, mert minden rendben van. Ezt kellene megérteni.
8/24 anonim válasza:
Pontosan hetes. Jön meg itt második meg harmadik hullám, csak előtte muszáj egy kis pénzt termelni.
9/24 anonim válasza:
Igen, ez aztán kifejezetten veszélyes vírus... :)
10/24 anonim válasza:
Barátnőmnek meghalt az anyukája a fertőzésben. Humorizálsz vele is egy kört?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!