Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Úgy érzem csődöt mondtam mint...

Úgy érzem csődöt mondtam mint anya, mint feleség?

Figyelt kérdés

Igazából egy kevés jó tanácsra lenne szükségem hogy hogyan lehetnék következetesebb a lányommal szemben?

3 éves lesz augusztusban 1 éves kora óta ketten élünk apukája úgy döntött hogy más országban fog pénzt keresni mert itt kevés.

Nem kell nagy összegekre gondolni annyi hogy havonta esetleg megmarad 100 e plusz, ha nem az autójára kell költeni. Én nem voltam ennek soha sem a híve rengetegszer kértem legyen velünk mert sem a gyereknek sem nekem nem jó hogy egy nyavalyás wct fürdést is nehéz megoldanom, mert a kislányom annyira eleven és semmi veszély érzete nincs, igy egy tusolás 2 perc sincs... felmászik mindenhova a pelenkázóra volt hogy az ajtó résen bedugta a lábát. Ha nem figyelek kiszökik, a héten különösen rossz, és ez már a türelmemet végképp kimerítette, kertes házban élünk, ma is kiszökött és kiállt az eresz alá, aztán délután kirohant kertbe a nagy pocsolyába, sárba ugrált. Lehet hogy ezek nem nagy dolgok de higgyétek el marhára nehéz nekem hogy sosem fárad el. 8kor kell este 9 10kor alszik csak el. Alig tudok főzni mert ugrál az asztalon, és hiába szólok rá szépen hogy ne tegye nem használ csak kinevet. Ha az apja itthon van akkor együtt nevetnek a rosszaságain. Takarítani sem egyszerű csak felületesen megy. Ha hétvégente haza jön az apja akkor pedig a heti ruháit mosom, főzök 500 félét hogy legyen neki 1 2 hétre elegendő élelme, aztán pedig mi a hála??? Az hogy össze visszq fekszik minden féle nővel, vagy akár fizetős szolgáltatásokat is igénybe vesz. Sajnos úgy néz ki hogy egyedül maradok, idéző jelben mert eddig is egyedül voltam de ez az ideg számomra még inkább kihat és csak hab a tetején hogy a lányom is teljesen kikészít. Csúfolódik, nyújtja rám a nyelvét, kinevet, akár oda is csaphatok neki mert próbáltam az sem segít. Alkalmatlan vagyok mindenreee.... legszívesebben felakasztanám magam talán az lenne a legjobb. Kérlek segítsetek mert már nem bírom, ha mással nem néhány bátorító szóval mert nem sok hiányzik hogy ne kezdjek el hangosan bőgni

2020. jún. 18. 19:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat nagyon kedvesek vagytok.

Lehetséges hogy kérdésem után nagy hibát követtem el, bár az igazságot tudni talán jó, belenéztem a messenger üzenetekbe, és fény derült arra is hogy még illegális szereket is használ, egyre jobb. Fejem az idegességtől mindjárt szét robban és gondolkodom hogyan érdemeltem ki ezt a sok sz.rt és hogy milyen ember az akiről azt hittem hogy szeret minket és hogy én is szeretem és egy család vagyunk. Mindent megtettem, kár volt. Legszebb éveimet ilyen emberre pazarolni, most pedig itt vagyok egyedül a gyerekkel és csak arra tudok gondolni hogy a cég ahol korábban dolgoztam tudjon nekem munka lehetőséget adni hogyha eljön az idő mert azt a részét ahol én voltam megszüntették, és arra gondolok hogyan fogom tudni elvinni és elhozni a kislányomat az oviból, mi lesz ha beteg lesz, hogy megyek dolgozni vagy ki vigyázz majd rá, mi lesz most velünk. Teljes csőd tömeg egy emberileg nulla.

Megpróbálok előre nézni és a vonzás törvényével ellentétével gondolkodni hogy minden jó lesz, felállok és boldogulni fogok egyedül a kislányommal mert mi csak egymásnak vagyunk. Ő az életem értelme és bár tényleg eleven de majd biztos évekkel később nevetni fogok a rosszaságain.

Annyira jó ez az oldal mert kiírhatom magamból azt ami fáj és szerencsés vagyok és köszönöm nektek hogy írtatok és pozitív erőt adtatok.

Nagyon fáradt vagyok és aligha hiszem megpróbálok aludni mert reggel ismét minden kezdődik előlről.

Kívánok nektek Békés nyugodt éjszakát

2020. jún. 18. 23:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szeptemberben mehet oviba a gyerkőc, az jót fog tenni mindkettőtöknek. Te elmész dolgozni, kiszakadsz a mókuskerékből.

Nem vagy csőd. Ilyen problémáktól más is megroppanna.

Tudod más anyukáknak is van sok gondja, bár lehet más jellegű, de hidd el sokan küzdünk bajokkal.

És igen is kérj segítséget, ne szégyelld.

Tarts ki. Pár hónap és talpraállsz.

2020. jún. 19. 06:52
 13/14 anonim ***** válasza:

"Teljes csőd tömeg egy emberileg nulla."

Ki, a volt férjed?!

Akkor válaszold már meg nekem azt az "aprócska" kérdést, hogyha ennyire csődtömeg és emberileg nulla, akkor mi az isten f@xáért kellett párkapcsolatba menni vele, hozzámenni, majd neki szülni gyereket? Illetve mindent megengedni neki a végsőkig? (amikor már annyira nem érzett határokat maga körül, ill. annyira hülyének látott, hogy a qrvázást is megengedhetőnek látta)

Senki sem szorít pisztolyt a fejünkhöz a magánéleti döntéseinkkor. Akkor miért kell elcseszni?!

Nekem, és még jópár ismerősömnek valahogy sikerült normális emberek közül barátokat választani, illetve a lehetséges sokmillió férfiből (aki valóban férfi) egy NORMÁLIS férjet (avagy később apát) keresni.

Rengeteg ember veszi a fáradtságot, energiát, odafigyelést, és kiszűri, akivel együtt lehet élni és akivel lehet családot csinálni.

Akkor Neked pl. miért törött bele a bicskád?

2020. nov. 22. 00:33
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, valószínűleg a válasz a gyermekkorában keresendő.
2020. nov. 22. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!