Hagyjam sírni vagy ne?
6 hós kisfiam éjjelente másfél óránként felsír és cicit kér,ha kiesik a szájából akkor felébred és üvölt.
Mit tegyek?Nem tudom így kipihenni magam...segítségem csak a férjem aki napközben dolgozik.
Mit csinál nappal? (Azért kérdem, mert ha nappal szépen alszik meg nézeget, és csak 3-4 óránként kér enni, akkor meg kell fordjtanod neki a nappalt és az éjszakát, és ha valóban ez a helyzet, akkor nézd meg a linket és a napirendről, az óráról meg a ceruzáról szóló részt. A te babád már nem újszülött, szóval mndent igazíts magatokhoz: ezek ötletek, nem utasítások - lényeg, hogy HA a gyerek nappal nyugodt és csak éjszaka ilyen, akkor ez is lehet a probléma, és van rá megoldás.
Ha nappal is ez megy, akkor vidd orvoshoz és kérj segítséget: hosszú távon a gyereknek se jó, hogy nincsenek legalább 3-5 órás egybefüggő alvásperiódusai, és akkor azt ki kell vizsgálni, hogy miért van. De ha nappal alszik, akkor a te feladatod felcserélni a rendszert és ezzel megoldani a problémát. Sok sikert!
Szerintem éhes, és ne hagyd sírni(könnyen beszélek nálunk ilyen nem volt).Ha sír, oka van. Probáld meg valami laktatóval megetetni.gyümi, párolt zöldség stb.
sok sikert
Legtöbbször böfögnie kellett.
Köszi a válaszokat.
Észrevettem,h ha csak anyatejet eszik akkor éjjel jobban alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!