Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bíróságon felhasználható?

Bíróságon felhasználható?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Apuka perelni akar, el szeretné venni a gyerekeket tőlem,hogyja nem egyezek bele,hogy övé legyen a felügyeleti jog!

Hangfelvétel készült,amin hallható hogy ok nélkül ráordít az óvodás fiamra. És ilyet sajnos minden nap tudnék felvenni...

Azzal zsarol,hogy ha nem fogadom el az ajánlatát,akkor leperel rólam mindent.

Henceg a magas fizetésével,beosztásával.

CSOK ra vettük a házat,de a gyerekeknek bármelyik pillanatban lehet egy másik,biztos ház a nevükön,ha ez számítana az elhelyezésnél.

Lassan 2 éve külön vagyunk,neki is van barátnője,nekem is van párom, imádják egymást a gyerekekkel, és a kicsik nem szeretnének az apjukkal maradni.

Mindent megteszünk hogy ne vehesse el tőlem őket.

Próbáltam rengetegszer vele dűlőre jutni,de semmilyen megoldás nem érdekli,csak az amelyik kizárólag az ő javát szolgálja. Soha nem tiltanám el őket az apjuktól,és ezt megmondtam.neki is,és az ügyvédemnek is.

2020. jún. 9. 20:32
 1/10 anonim ***** válasza:
93%

Ne aggódj, ahhoz azért alapos indok kell, hogy elvegyék őket tőled. De az ő nőjét se ertem. En is anya vagyok, de a franc akarná a pasim előző házasságából származó gyerekeit napi szinten nevelni...

keress egy igazán jó ügyvédet. Nem lesz olcsó, de megéri.

2020. jún. 9. 20:49
 2/10 A kérdező kommentje:

Semmi olyat nem tud mondani,amiért elvennék. Jelenleg azzal zsarol,hogy 3 évvel ezelőtt,amikor besokalltam tőle,elköltözött,nekem volt egy ismerkedésem, aki naponta megivott nehány sört,hogy majd beidézteti és azzal majd indokolja hogy elvegyék.

Illetve az "életfelfogásom" sem tetszik neki. Ami annyit takar,hogy lett néhány tetoválás a karomra,illetve rock stilusu zenéket hallgatok 80% ban. Azt hiszi ez elég ahhoz hogy hozzá kerüljenek.

A nőjével kapcsolatban annyit tudok,hogy neki is van gyereke, messze lakik, de egyikőjük sem akar elköltözni,tehát fogalmam sincs milyen kapcsolat ez..

2020. jún. 9. 21:02
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Csak a szája jár. Ennnyiert meg senkitől nem vettek el gyereket, de a gyerekelhelyezés ettől meg lehet nagy csata. Szoval tényleg keress egy cápát.
2020. jún. 9. 21:05
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Ne csinálj semmit. Add oda a láthatásra es ugyanúgy éljétek az életeteket mint eddig. Semmi esélye nincs.
2020. jún. 9. 21:43
 5/10 A kérdező kommentje:

Az a baj,hogy egy házban lakunk még. CSOK kal vettük a házat. Felesbe ment a nevünkre. Ha ő elmenne akkor nem kellene fizetni. Ha viszont én megyek el a gyerekekkel akkor nekem vissza kell fizessem a felét.

A héten bemegyek megint az ügyvédhez,bár azt mondta amikor felkerestem,hogy gyermekelhelyezési pert nem biztos hogy vállal,de szivesen segit és ad tanácsot. Hát jól jött az a néhány mondata is.

Én már továbbléptem, párommal tervezünk,összeköltöznénk. De az exem megzsarolt hogy vagy elfogadom azt hogy övé a felügyelet, és én mehetek,a gyerekeket bármikor láthatom,vihetem. Vagy pedig "még a sz@rt is lepereli rolam",az ő szavait idézve.

Ideiglenes elhelyezés mennyi időbe telik?

2020. jún. 9. 22:22
 6/10 anonim ***** válasza:
81%
Próbál megfélemlíteni. Ne hagyd.
2020. jún. 9. 22:23
 7/10 A kérdező kommentje:

Nárcisztikus személyiségzavar...hiába mondtam neki régen is, engem hülyézett le. Lelkileg nagyon sokáig sakkban tartott. De már nem megy neki. Viszont anyut és nővéremet olyan szinten sikerült ellenem forditania,hogy hónapok óta szóba sem állnak velem. Ma találkoztam anyuval, a fejét is elfordította.

Tudni kell az exről,hogy a gyerekek előtt bármikor inditott velem vitát, hiaba kertem hogy ne előttük, annyi volt a válasza hogy nem érdekli legalább ők is tudják.

Lekurvázott előttük, el akart zavarni a házból.

Már a suliból is hivtak,hogy a nagylány nagyon kedvetlen mostanában és nem akar hazajönni..nem csoda. Apjának mikor ezt elmondtam,annyi volt a válasza hogy az én hibám.

2020. jún. 9. 22:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Két éve külön vagytok de még együtt élték és mindkettőtöknek van másik partnere.... Ez csak nekem fura?
2020. jún. 10. 06:49
 9/10 A kérdező kommentje:

Azért élünk együtt,mert én nem tudnék hirtelen másfél milliót kifizetni az államnak,ő pedig "azért sem" megy el.

Friss kapcsolata van, nekem 3 hónapja még, de ismerjük egymást egy ideje. Én mennék a gyerekekkel,de próbál sakkban tartani

2020. jún. 10. 07:01
 10/10 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgy..

Ez is a te kérdésed?

Fogod magad es beadod a bíróságra a gyermekelhelyezési kérelmet. Kb esélytelen, hogy az apánál helyezzék el őket. A ház vagyonmegosztasi kerdes lesz, köze nincs a gyermekelhelyezshez

2020. jún. 10. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!