Mit tegyek,ha a 2 éves kisfiam nem akar reggelizni?
Pàr hónapja nem kap reggel tejitalt,áttértünk a rendes reggelire. Pár napig jó a sonkás-sajtos szendvics zöldségekkel,aztán nem fogadja el. Pár napig jó a lekváros,aztán az se. Néha megeszi a rántottàt,ha sütök kalácsot azt is. Mintha megunná,csak még nem tudja elmondani mit szeretne enni.
A többi étkezésével nincs gond,szépen eszik gyümölcsöt,imádja a zöldségeket sütve-főve-párolva-nyersen. Főtt ételt is szépen eszi. Csak a reggeli.
Tudnàtok pár ötletet adni,mit adjak neki reggelire?
Egész gyermekkorom reggelije (iskola előtt) kakaó volt (házi készítésű, cukorral)
Köszi, még nem vagyok cukorbeteg 43 évesen.
Mértékletesség! Ez a lényeg.
Mert amúgy nem sok édességet láttam gyerekkoromban 😄
A kérdésre válaszolva, próbálj tejterméket! Kefir, joghurt, túró, sajt. Vagy Rendes tej, kakaó, tejeskávé...
Nálunk a kefir a menő.
Előző voltam
Lehet gabonapelyhet is adni reggelire, tejjel. Az is finom, laktató és sok gyerkőc szereti :)
Tojásrántotta es variációi, felvágottas kenyér, mézes v lekváros kenyér. Joghurt is jó nehezebb napokon.
A lényeg, h egyen vmit reggel, olyan ne legyen , h semmit se kap be. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!