Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 15 hónapos gyerekkel érdemes...

15 hónapos gyerekkel érdemes állatkertbe menni?

Figyelt kérdés
Hívtak minket ismerősök ugyanennyi idős gyerekkel, hogy menjünk. Én még korainak tartom, de kíváncsi vagyok a véleményekre. Ja, és vonattal tudnánk eljutni oda.

2020. máj. 29. 10:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Gyereke válogatja. Amelyiket érdekli, ennyi idősen már iszonyúan aranyosan rá tud csodálkozni egy-egy közelebbről jól látható állatra.
2020. máj. 29. 10:59
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Mi először 10 hónaposan vittük, akkor nem volt értelme, ehhez képest 15 hónaposan már sokkal jobban odafigyelt, de minél idősebb annál jobb lesz, szerintem mivel drága a belépő, ráértek ezzel pár hónapot, most egy játszótér nagyobb élmény neki, de ha elviszitek akkor jót fog rohangálni.
2020. máj. 29. 11:58
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen, azt is figyelembe kell venni, hogy nem túl olcsó mulatság, főleg ha nem is érezné jól magát. Triciklivel vinnénk, menni még nem tud. Kérdés, hogy úgy mennyire élvezhető számára. Persze apuka azért vinné a kezében néha.
2020. máj. 29. 12:23
 4/10 anonim ***** válasza:
39%
Én ebben az esetben, hogy, nem tud járni, nem vinném, túl drága.
2020. máj. 29. 12:26
 5/10 A kérdező kommentje:
Én is azon gondolkodtam, hogy ha tudna járni, jobban élvezné. De így... Inkább várunk szerintem. Persze ismerősék könnyen vannak, mert az ő gyerekük már megy.
2020. máj. 29. 12:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi nagyon szeretjük, a gyerekek előtt is jártunk évi 4-6 alkalommal. A legnagyobb nekem nagyon érdeklődő, ő 8-9 hónaposan már élvezte. A kicsik valamikor egy éves koruk körül csodálkoztak rá először az állatokra. 15 hónaposan már mindannyian imádták. 😊
2020. máj. 29. 13:10
 7/10 anonim ***** válasza:
73%
Mi fogunk menni 15 hónapos,de ő már jár így, azért másabb.
2020. máj. 29. 14:17
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Gyereke válogatja!

Mi 9 hónaposan vittük először, már akkor is rácsodálkozott egy-két állatra, de mi amúgy is szeretünk járni, szóval nem kimondottan miatta mentünk, de végül neki is tetszett. Azóta is járunk rendszeresen vadas parkokba meg állatkertekbe, nagyon élvezi, már ő kéri, hogy menjünk.

2020. máj. 29. 14:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Plusz ingert jelentene neki. De ha mág korainak tartjátok, akkor vigyétek inkább augusztusban vagy szeptember elején. Addig sokat fog fejlődni és nagyobb élmény lesz.
2020. máj. 30. 15:23
 10/10 anonim ***** válasza:

Minden évben megyünk. A nagy 11 hónapos volt, amikor először vittük. Már akkor rácsodálkozott. Következő alkalommal 1,5 volt, alig lehetett elrángatni pl: a zsiráftól (egyébként nem tudott még járni, mert megkésett, de nem a lábával lát, ezért nem értem miért akadály :) Az állatkertek egyébként is jellemzően akkora parkok, hogy egy nagyobb kisgyerek se bírja bejárni a saját lábán. Pl: a nyíregyházi még felnőttnek is óriási).

A kicsi egyébként alig 3 hónapos volt, amikor először vittük. Nyilván akkor ő még tényleg nem értékelte, de jót aludt, amíg a nagy (akkor 3 éves) nézelődött.

Most megyünk vele másodjára 14 hónaposan. Szerintem nagy siker lesz. Éppenséggel ő jár, de babakocsival megyünk.

2020. jún. 4. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!