A 15 hónapos kisfiam nem szereti a hajmosást, mindig sír! Miért van ez?
Hát mert nem szereti a hajmosást :)
De komolyan. Semmi különös oka nincs. Én sem szeretem, de egy ideje már nem sírok miatta azért.
Vagy van valami nagyon durva benne, például nem engedi, üt-karmol?
Ne mar. Ez komoly? Semelyik kicsi gyerek nem szereti. Pancsolni szeretnek, de nem samponos hajmosast.
Nalunk a gond az volt, hogy a sampon a szemebe ment es csipte egyszer. Attol kezdve, ha a szemebe is ment csak sima viz, ami fentrol csurgott a haja felol uvoltott.
Vegul mi ugy mostuk a hajat, hogy egy osszehajtogatott kisebb torolkozo van keszenletben es folyamatosan torolgezem az arcat homlokat...neha ez ketemberes:-). Azota nem sir, de igy se a kedvence.
3,5 fél éves a fiam, egy katasztrófa a hajmosás.
Kitartás
Mert nem szereti.
A 4 éves fiam is utálja és sír
Mert vizes lesz a haja, mert csípi a sampon (mondjuk ezek az újak nem csípnek már,de kellemetlen ha a szemébe megy), belefolyik a víz a fülébe, millió oka lehet.
A legtöbb gyerek utálja a hajmosást, az enyémek is (7 és 2 évesek). Nekem gyerekkoromban csak úgy tudták megmosni a hajam, ha anyu apu mellé még áthívták a szomszéd nénit is, mai napig utálok hajat mosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!