Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van, aki bevallalt csak azert...

Van, aki bevallalt csak azert kovetkezo gyereket, hogy hatha olyan nemu lesz, amilyet szeretne?

Figyelt kérdés
Bejott? Hogy eltetek meg, ha nem? Illetve milyen erzes volt, ha igen? Hanyadik gyerek?

2020. máj. 28. 14:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Az már régen rossz ha azért vállalja valaki a nem miatt.
2020. máj. 28. 14:12
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát csak ezért biztos, hogy nem! Két lányom van. Másodiknak örültünk volna, ha fiú, de csak azért, hogy fiú legyen, nagy hülyeség lett volna. Alapból is kettőt akartunk.

Viszont ismerek olyan házaspárt, aki két lány után bevállalt egy harmadikat, hogy fiú legyen. Na szerinted kislány lett, vagy kisfiú? Nyilván lány. Én ilyennel soha nem rizikóznék!!! Azokat a gyerekeket becsülettel fel is kell nevelni.

2020. máj. 28. 14:22
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Keresztanyámmak 2 fia van de lányt akart mindenáron, amikor megtudta, hogy fiúk akkor nagyon sirt. Aztán a 3.ra azt mkndta ha nem lány, akkor nem tartja meg, lány lett.

Nem tudom mi van az ilyen emberek fejében :(

2020. máj. 28. 14:32
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Unokatestvéremnek 3 fia van. Nagyon szeretne lányt (már második gyereknél is ezt hangoztatta). Most megint babát vár, megint fiú lesz. Amikor megtudták, akkor nagyon sírt, hogy mindenkinek lehet lánya, csak neki nem. De csak 2-3 hétig volt szomorú, azóta már várja nagyon a negyedik fiút is.
2020. máj. 28. 14:53
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Gimiben volt egy tanár, akinek 7 vagy 8 gyereke volt (van). Nyílt titok volt, hogy mivel a legelső gyerekük, egy kisfiú meghalt, szerettek volna "helyette" egy másik fiút. Csak lányaik születtek utána...
2020. máj. 28. 15:02
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagynénémék. Így lett négy fiú, mert a 3-4 iker lett a két tizenséves kamasz mellé.
2020. máj. 28. 15:08
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
En ugyan nem emiatt, (hanem uj hazassag gyermektelen parral) vallaltam be harmadik babat, 2 kislany utan. Parom megismerkedeskor is 2 fiurol almodozott, en pedig a lanyok elott is ugy ereztem h tuti kisfius anyuka leszek, igy nagyon vartuk a 12hetes ultrahangot. Kislany lesz:))))) Gyakorlatilag oromomben sirtam h makkegeszseges, a ferjem is nagyon hamar atallt, plusz rajong a lanyokert. Azt gondoltam traumatikusabb lesz mindkettonknek de nem igy tortent. Negyedik nem lesz, 3 egeszseges gyermeknel megallunk. 38eves vagyok.
2020. máj. 28. 17:26
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

1. gyerek tervezett volt, takarta végig magát, kislány.

6 évvel később, új kapcsolatban nagyon hamar terhes lettem, nem volt direktbe tervezve. Én csak azt reméltem, nála megtudom legalább a terhesség alatt, így is történt, ő is lány lett.

3.baba szintén nem volt tervezve, egyetlen nem védekezős alkalom. 14 hetesen 80%-ra megmondták, lány. Őszintén megmondom, sírtam. És nem azért, mert ő lány, hanem mert tudtam azt biztosra, hogy több gyereket nem vállalok, és itt tudatosult, hogy fiam már nem lesz. Sokan mondták, "Nem baj, majd legközelebb", ilyenkor azt válaszoltam, persze, hogy nem baj, már miért lenne, de nem lesz legközelebb.

Én nem vállalnék újabb gyereket azért, hátha fiú. 32 leszek, így is van elég stressz (mind3 terhességem végig idegeskedtem, rendben lesz-e minden, a pici amúgy is sokszor beteg, nem kezdeném újra. Na meg az idegrendszerem sem túl erős, nekem bőven elég a 3 gyerek.)

2020. máj. 28. 18:16
 9/11 anonim ***** válasza:
53%
Én 2 fiu után egy lányt szeretünk volna csak is azt ,szerencsére az is lett .
2020. máj. 29. 05:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Több olyan pár ismerek, akik több gyereket is vállaltak, hátha majd fiú/lány lesz. 50-50 % esély van. Szóval csak emiatt szerintem nem érdemes, ha amúgy már nem szeretnének több gyereket.
2020. máj. 30. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!