Van, aki bevallalt csak azert kovetkezo gyereket, hogy hatha olyan nemu lesz, amilyet szeretne?
Hát csak ezért biztos, hogy nem! Két lányom van. Másodiknak örültünk volna, ha fiú, de csak azért, hogy fiú legyen, nagy hülyeség lett volna. Alapból is kettőt akartunk.
Viszont ismerek olyan házaspárt, aki két lány után bevállalt egy harmadikat, hogy fiú legyen. Na szerinted kislány lett, vagy kisfiú? Nyilván lány. Én ilyennel soha nem rizikóznék!!! Azokat a gyerekeket becsülettel fel is kell nevelni.
Keresztanyámmak 2 fia van de lányt akart mindenáron, amikor megtudta, hogy fiúk akkor nagyon sirt. Aztán a 3.ra azt mkndta ha nem lány, akkor nem tartja meg, lány lett.
Nem tudom mi van az ilyen emberek fejében :(
1. gyerek tervezett volt, takarta végig magát, kislány.
6 évvel később, új kapcsolatban nagyon hamar terhes lettem, nem volt direktbe tervezve. Én csak azt reméltem, nála megtudom legalább a terhesség alatt, így is történt, ő is lány lett.
3.baba szintén nem volt tervezve, egyetlen nem védekezős alkalom. 14 hetesen 80%-ra megmondták, lány. Őszintén megmondom, sírtam. És nem azért, mert ő lány, hanem mert tudtam azt biztosra, hogy több gyereket nem vállalok, és itt tudatosult, hogy fiam már nem lesz. Sokan mondták, "Nem baj, majd legközelebb", ilyenkor azt válaszoltam, persze, hogy nem baj, már miért lenne, de nem lesz legközelebb.
Én nem vállalnék újabb gyereket azért, hátha fiú. 32 leszek, így is van elég stressz (mind3 terhességem végig idegeskedtem, rendben lesz-e minden, a pici amúgy is sokszor beteg, nem kezdeném újra. Na meg az idegrendszerem sem túl erős, nekem bőven elég a 3 gyerek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!