Hogyan takarjam be?
Figyelt kérdés
1 eves es 9 honapos a kisfiam, soha nem takartam ejjel mert amint megmozdul es erzi a takarot felebred. Baba korban persze be volt takarva, de amint elkezdodott a komolyabb forgolodas, vagyis kb6-7 honapos korban nem maradt soha rajta takaro. Persze kozben meg probalgatom a takarot de nem sikerul, azonnal ebred. Esetleg tudtok valami tehnikat? Vagy egyaltalan mennyire fontos ez? Mert anyukamtol es a parom annyatol is csak azt hallom hogy megfazik a gyerek takaro nelkul, persze mar tobb mint fel eve nem volt megfazva...
En is jobban szeretek takaroval aludni, nelkule mintha faznek.
2020. máj. 26. 08:53
11/12 anonim 

válasza:

Nálunk se jó, se a takaró, se a hálózsák. Amíg lehet a méretében kapni addig kezes-lábast kap éjszakára bodyval, ha már nem lehet olyat kapni akkor pizsi zoknival. Nálunk ez működött, sose fázott még idáig, még akkor se mikor én a takaró alatt vacogok... 🙉
12/12 anonim 

válasza:

Szintén tipegő hálózsák. legjobb dolog szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!