1 eves es 9 honapos a kisfiam, soha nem takartam ejjel mert amint megmozdul es erzi a takarot felebred. Baba korban persze be volt takarva, de amint elkezdodott a komolyabb forgolodas, vagyis kb6-7 honapos korban nem maradt soha rajta takaro. Persze kozben meg probalgatom a takarot de nem sikerul, azonnal ebred. Esetleg tudtok valami tehnikat? Vagy egyaltalan mennyire fontos ez? Mert anyukamtol es a parom annyatol is csak azt hallom hogy megfazik a gyerek takaro nelkul, persze mar tobb mint fel eve nem volt megfazva...
En is jobban szeretek takaroval aludni, nelkule mintha faznek.
Ne hallgass a riogatókra, egy jó kis kezeslábas pizsamát adj rá, és kész :) Úgyis jön a nyár. Amikor ismét hűvösebb lesz, esetleg próbálkozhattok takaróval újra. De szerintem a kezeslábas pizsinél nincs jobb megoldás éjszaka sokat mocorgó gyerekre.
2020. máj. 26. 09:11
2/12 anonim válasza:
2.5 éves a gyerekem.Mióta forogni tud rendszeresen lerúgja a takarót, nem ébred fel ha ráteszem, de kb fél másodperccel azután, hogy betakartam már fordul is.Kezeslábas van rajta, télen nyáron.(évszaknak megfelelő)Ez az össz amit tudok tenni.Nem beteges egyáltalán.Egy ideje ha fázik visszamászik a takaró alá:)
2020. máj. 26. 09:20
3/12 babyboom567 válasza:
3,5 éves fiam van, takaró nélkül alszik.Ne izgulj, másnak is van ilyen gyereke, nekem is mindig rágják a fülem ezért.
Nekem még most is a vastag takaróm van, sőt pulcsiba zokniba alszom.(zokni 40 fokban is van rajtam,különben alvásközben szétfagy a lábam a 40 fokban is)
2020. máj. 26. 09:23
4/12 anonim válasza:
Esetleg hálózsák? Nálunk az vált be.
2020. máj. 26. 09:35
5/12 anonim válasza:
Nálunk nem vált be a hálózsák se, abba is beletekeredik és felébred ugyanúgy :D Ezek a gyerekek...
2020. máj. 26. 10:25
6/12 anonim válasza:
Az én 15 hós fiam is ilyen: amint ráterítem a plédet, rögtön felébred. A hálózsákot is utálja, mert megtekeredik rajta. Ő kezeslábas rugdalózóban vagy néha 2 részes pizsiben alszik, alatta egy rövid ujjú body van. Sosem jelezte, hogy fázna, és nem is beteges. Nekem volt nehéz elhinni, hogy neki nem kell takaró, mert én nyakig be szoktam takarózni, és olyan furcsa volt, hogy ő ennyire másképp van ezzel :D
2020. máj. 26. 10:39
7/12 anonim válasza:
A lányom 2 éves és takaró nélkül alszik,hosszú pizsiben zoknival. A fiam olyan 4-5éves korában szokott rá a takaróra,addig ő is így aludt.
2020. máj. 26. 11:20
8/12 A kérdező kommentje:
Nagyon megnyugtato hogy nem csak nalunk van igy ☺️ A halozsak sem volt megoldas, probaltam de az volt a legnagyobb kudarc 😂. Kezeslabas pizsink van nekunk is vagy neha ket reszes pizsi bodyval alatta.
En is nyakig bebugyolalom magam es persze a zokni sem hianyzik rolam nyaron sem, ahogy azt fentebb irta egy valaszolo 😁
Koszonom a valaszokat, igazan sokat segitett hogy ne ragjam magam ezen.
2020. máj. 26. 11:58
9/12 anonim válasza:
Mi a 20hos fiamnak tipego hálózsákot vettünk. A rendes hálózsákot utalta. Ezt szereti, nem gabalyodik bele, ha felebredt felall be be, nem zavarja a járásban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!